04-03-2023

schiesser-95-5

Drie ondergoed trends van dit voorjaar

Bij Dimenno zijn we natuurlijk op de hoogte van de laatste trends als het gaat om mannenondergoed. Met een uitgebreide collectie boxershorts van maar liefst 22 topmerken, weten we precies wat jullie wensen zijn. Drie trends die wij spotten voor dit voorjaar:

1. Basic en wit

Of het door Justin Bieber komt, weten we niet maar feit is wel dat de basic ondergoed lijn van Calvin Klein mateloos populair is. Witte boxershorts van dit merk zijn favoriet bij mannen en een duidelijke trend voor dit voorjaar. Clean, sexy en comfortabel. Precies wat mannen willen. Zorg ervoor dat de witte onderbroeken ook wit blijven door ze met wasmiddel voor de witte was te wassen. En droog witte boxershorts niet in de (voorjaars)zon! 

2. Los en wijd

Naakt slapen verliest duidelijk aan populariteit, blijkt uit onderzoek. Ruim 35 procent van de mannen geeft aan dat ze liever in hun ondergoed slapen. En dan het liefst in een wijde boxershort. Deze comfortabele, losse exemplaren zijn gemaakt van 100% katoen. Bij ons heb je ruime keuze in wijde boxershorts van diverse merken. Wist je trouwens dat slapen in je ondergoed, dus zonder pyjama, zorgt voor een betere nachtrust? De temperatuur van je lichaam daalt een aantal graden, waardoor je eerder in slaap valt. 

3.Praktisch en mooi

Oké, een onderbroek moet er leuk uitzien. Maar veel mannen vinden het nog belangrijker dat de boxershort lekker zit. Veel mannen kiezen dit voorjaar dus voor functioneel ondergoed, met een goede, prettige pasvorm. Onze uitgebreide collectie telt veel topmerken met boxershorts die een goede look combineren met een goede fit.