Levertijd en bezorging


Wat is de levertijd van de bestelling?  Wij verkopen uit voorraad en versturen alle bestellingen die voor 16.00 binnen komen nog diezelfde dag met DHL. Afhankelijk van de dag wordt de bestelling in een werkdag bezorgd in Nederland. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16.00, zaterdag, zondag of feestdagen worden op de eerstvolgende werkdag verzonden. Zijn er basis producten niet genoeg op voorraad, dan wordt er een melding getond met de levertijd. 

Kan ik mijn bestelling op een afhaalpunt ophalen?  


Dat kan, tijdens het afreken proces heb je de mogelijkheid te kiezen voor een afhaalpunt van DHL. Mocht je de bestelling al gedaan hebben krijg je de volgende ochtend een mail van DHL, daarin kan je aangeven dat de bestelling op een afhaalpunt wil ophalen. Je kiest dan een afhaalpunt naar keuze.  


Kan ik mijn bestelling volgen?


Ja, je krijgt van DHL een e-mail met daarin een link en track & trace code. In de mail wordt ook getoond hoelaat je pakket geleverd zal worden. Wat zijn de bezorgkosten? Bestellingen vanaf €50 *in Nederland. worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen wij €4,95 voor je pakket. Voor België en Duitsland geldt een bedrag van €6,95.

Kan ik mijn pakket afhalen bij Dimenno?


Ja, tijdens het afreken proces zal de optie afhalen beschikbaar staan indien het een werkdag betreft. Je ontvangt een mail wanneer je pakket klaar ligt.