Levertijd & bezorging

Wat is de levertijd van jullie producten?

Wij verkopen alleen uit voorraad en versturen alle bestellingen die voor 16:00 binnen komen nog diezelfde dag met DHL. Afhankelijk van de dag en het soort poststuk wordt de bestelling binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Vaak zul je je bestelling dus al de volgende dag in huis hebben. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16.00 uur, zaterdag, zondag en feestdagen worden op de eerstvolgende werkdag verzonden.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan. Dit kun je tijdens het bestelproces aangeven.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja. Op de dag van verzending ontvang je van ons een e-mail met daarin een link en track & trace code.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben? 

Mocht je niet thuis zijn als de bezorger bij je aan de deur komt, dan wordt soms het pakket bij de buren afgegeven. Soms neemt de bezorger het pakket mee terug om het de volgende dag opnieuw te proberen. In dat geval ontvang je een briefje in de bus waar ook een bezorgcode op staat. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer je pakket wordt bezorgd, of je kunt je pakket ophalen bij een servicepunt van DHL.  

Kan ik mijn bestelling op een afhaalpunt ophalen?

Ja. Wil je jouw bestelling liever ophalen bij een afhaalpunt? Dan kan je dit aangeven in het afrekenscherm. Wij verzenden dan je bestelling naar een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt. Wanneer je deze optie aanvinkt, kun je de locatiekiezer openen om te zien waar voor jou het dichtstbijzijnde afhaalpunt zit.

Kan ik mijn pakket ook in de avond laten bezorgen?

Ja. Je kunt bij ons kiezen voor avondbezorging. Met deze optie kun je je pakket 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag, in de avond laten bezorgen. De bezorger komt dan tussen 18:00 en 21:00 je pakket afleveren. Deze optie is alleen mogelijk voor zendingen binnen Nederland. We rekenen geen extra kosten voor avondbezorging.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bestellingen vanaf € 35,- worden gratis bezorgd in Nederland. Voor bestellingen onder € 35,- bedragen de verzendkosten € 3,95. Natuurlijk kun je ook je bestelling bij ons in de winkel afhalen. Verzendkosten voor verzending naar België bedragen altijd € 5,-.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3029 reviews on the scale of 10. See reviews