1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 17
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 17

Boxershorts als vast mode-item

Er is de laatste decennia wel wat gebeurd als het gaat om heren boxers. De boxershort is een echt mode-item geworden. Het showen van de logoband van een boxershort, met de merknaam duidelijk in zicht, boven de broek uit werd zo populair dat producenten van broeken zelfs bedachten een band boven hun broeken te naaien. Inmiddels is deze trend een beetje overgewaaid, en zijn er veel merken die weer een wat bescheidener type boxershort produceren. Effen boxershorts van hoge kwaliteit waarop geen opzichtige logo’s gedrukt zijn, zijn ook erg populair. Toch doen ook de heren boxers met hippe prints en logo’s het altijd nog erg goed. Deze zie je ook volop terug in de boxershorts heren collecties van 2017.

Boxershorts heren in alle kleuren, soorten en maten

Welke boxershort je kiest is eigenlijk vooral een kwestie van smaak en voorkeuren. Klassieke boxershorts in effen kleuren of met de klassieke geblokte motieven doen het altijd goed en hebben een vaste schare fans. Veel heren weten exact wat ze willen hebben, en dragen jaar in jaar uit hun vaste merk en type boxershort. Waarom iets anders kiezen, als je jouw perfecte boxershort al gevonden hebt? Merken spelen daar handig op in, door de ultieme boxershorts voor heren te creëren. Daarbij besparen ze niet op materialen. Enkel het beste katoen en lycra worden gebruikt bij de productie van de boxershorts van de bekende merken. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort ideaal is, de pasvorm lang goed blijft, en dat de boxershorts niet snel verwassen zullen raken.

Onze collectie onderbroeken heren

In ons assortiment onderbroeken voor heren vind je enkel de grote merken. Deze selectie is tot stand gekomen zoals veel mannen zelf hun ondergoed uitkiezen: de pasvorm moet goed zijn, de kwaliteit hoog, en als het even kan mogen de onderbroeken ook nog trendy zijn.

Heren boxers kopen

Heren boxers kopen? Kijk dan ook eens naar onze 2- of 3-pak boxershorts, dat is vaak voordeliger dan boxershorts per stuk kopen. Hulp nodig bij het bestellen van jullie onderbroeken, heren? Bel ons even, we helpen je graag!

Ben je er al uit welke heren boxers je wilt hebben? Bestel je boxershorts dan meteen online op Dimenno.nl!

Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2794 reviews on the scale of 10. See reviews