24-10-2016

Falke-banner-

Warm en comfortabel: herensokken!

We willen er liever nog niet aan geloven, maar nu de herfst is begonnen, zijn we op het punt beland dat we weer dagelijks sokken gaan dragen. De teenslippers en instappers waar je de afgelopen maanden zonder sokken in bent gestapt, kun je inmiddels weer laten staan. Schoenen met sokken, dat is het devies voor de herfst- en winterdagen die genaderd zijn.

Herensokken bij Dimenno

Naast boxershorts heeft Dimenno een groot assortiment herensokken. Effen zakelijk of vrolijk gekleurd, maar bovenal: van uitstekende kwaliteit. Geen sokken waar na twee keer dragen de eerste slijtageplekken zichtbaar zijn, of waar uit het niets je grote teen doorheen steekt aan het einde van een lange dag. Met de herensokken in het assortiment van Dimenno kom je niet voor dat soort verrassingen te staan. De kwalitatief hoogwaardige herensokken van topmerken als Happy Socks, Falke en Burlington zijn sterk en comfortabel.

Slofsokken van Falke

Sokken zijn er in vele soorten en maten. De sneakersokken bergen we dit seizoen op in de sokkenlade, maar de antislipsokken en slofsokken mogen er juist weer uit! Draag de cosy homepads van Falke en warme voeten zijn gegarandeerd. Enige nadeel van deze warme huissokken met siliconen nopjes aan de onderkant? Een toffe sliding door de woonkamer is helaas verleden tijd…

Wollen sokken voor zomer en winter

De echte koukleum kiest voor wollen sokken. Deze zijn multifunctioneel en niet alleen ideaal in de herfst en winter. Ook in de zomermaanden biedt een (dunne) wollen sok uitkomst. Wollen sokken hebben namelijk een temperatuur regulerende werking. Simpel gezegd: in deze sokken heb je warme voeten als het koud is en koude voeten als het warm is. Bovendien houdt wol je voeten droog dankzij de absorberende werking: geen last van zweetvoeten dus!

Kniekousen, mooi onder een kostuum!

Tot slot kunnen kniekousen uitkomst bieden de komende maanden. Deze comfortabele sokken dragen tot aan de knie. Ideaal om niet alleen je voeten, maar ook je onderbenen mee warm te houden. Bovendien zijn deze exemplaren zeer geschikt om onder een kostuum of pantalon te dragen. Warm én gekleed dus. Uiteraard heb je bij Dimenno ook ruime keuze in ‘normale herensokken’.