17-10-2018

schlafanzug-lang-v-ausschnitt-ringel-rot-essentials-nightwear-179101-500-front-(1)

Waar koop je een heren pyjama die bij jou past?

Een heren pyjama zoeken kan lastig zijn: ga ik voor een exemplaar van Schiesser of toch van Mey? En welke pasvorm wil ik dan? We helpen we je bij Dimenno graag een handje met het uitzoeken van de perfecte pyjama. We hebben een aantal modellen voor je op een rijtje gezet en leggen je uit wat het verschil is tussen een heren pyjama met boord van bijvoorbeeld Schiesser of een pyjama met knoop van Mey?

Het doel van een pyjama is natuurlijk dat je lekker warm blijft in de koudere nachten die ons te wachten staan. Maar er zitten nogal wat verschillen in die pyjama's. Een van de belangrijkste verschillen is het model. Je hebt bij Dimenno keuze uit pyjama's met boord, pyjama's met een knoopje, shortama's, nachthemden, losse pyjamabroeken en -shirts, pyjama's met v-hals en ook een exemplaar met volledige knoopsluiting is mogelijk.

Wat zijn de voordelen van een heren pyjama met boord van bijvoorbeeld Schiesser?

Een heren pyjama met boord van bijvoorbeeld Schiesser of Pastunette kent een aantal voordelen. Om te beginnen zorgt de boord ervoor dat je geen last hebt van koude lucht die de pyjama kan binnenkomen. Daarnaast blijft de pyjama goed op zijn plek zitten. Kruipende broekspijpen en oprollende mouwen zijn verleden tijd met een boord. Daarnaast is een pyjama met boord zeer geschikt voor mannen die wat kleiner zijn. De pyjama blijft namelijk boven de voeten en handen, waardoor deze niet de hele tijd over handen of voeten kruipt. 

Past een pyjama met knoopsluiting bij jou?

Naast de pyjama met boord verkopen we bij Dimenno ook pyjama's met een of twee knoopjes of met een volledige knoopsluiting. Een groot voordeel van deze pyjama's is dat je zelf kunt bepalen hoe ver je de knoopsluiting dichtdoet. Daarnaast zijn deze pyjama's ook zeer geschikt voor mensen met gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reuma. Maar ook wanneer je geopereerd wordt is een pyjama met knoopsluiting erg prettig voor het verplegend personeel. 

Losse pyjamabroeken of shirts

Koop je liever geen pyjamaset, maar kies je voor een losse pyjamabroek of -shirt? Dat is natuurlijk ook mogelijk! In ons assortiment vind je diverse pyjamashirts en pyjamabroeken. Ook hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een shirt met knoopsluiting. Kies je liever voor iets luchtiger? Kies dan voor de shortama. Dit is een korte pyjamabroek en pyjamashirt met korte mouwen.

Bestel je favoriete heren pyjama gemakkelijk online

Wat ook bij je past, je vindt het ongetwijfeld in ons ruime assortiment. Bestel je favoriete heren pyjama van bijvoorbeeld Schiesser eenvoudig via onze webshop. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Krijg je liever persoonlijk advies? mail naar webshop@dimenno.nl.