12-12-2016

BigSellers_sinterklaas_486694567

Vier Kerstmis met Dimenno

De goedheiligman is het land weer uit en de kerstboom staat weer op. Tijd om wat leuke kerstacties in het leven te roepen! Wij hebben de leukste merken ondermode voor scherpe prijzen, dus wees slim en shop je laatste kerstcadeaus voordelig bij Dimenno.

Of je nu op zoek bent naar thermokleding, pyjama’s of ondergoed, bij ons ben je aan het juiste adres. Zo kom je net voor Kerstmis niet bedrogen uit en wordt december een iets minder dure maand. Daarnaast heb je nog tijden plezier van onderstaande items, dus vul die voorraad in je kledingkast weer aan!

Ten Cate

Tijdens de koude maanden heb je waarschijnlijk behoefte aan wat extra warmte. Met de thermokleding van Ten Cate zorg je dat je lichaam warm blijft in winterse omstandigheden. Ga voorbereid op wintersport, blijf sporten in de buitenlucht of geniet in huis van een extra laagje kleding. Zo zit je er warmpjes bij de komende maanden!

Schiesser

Veel mannen slapen ’s nachts in alleen een boxershort of onderbroek. Toch is het in de winter fijn om af en toe een pyjama te dragen. Zo heb je het lekker warm in bed en hoef je in het weekend niet meteen je koude kleren aan te trekken. Een heerlijke pyjamadag op zijn tijd is tenslotte niet verkeerd. Met een Schiesser pyjama kom je ook in de winter goed voor de dag.

Sloggi

Het comfortabele Sloggi herenondergoed voelt als een tweede huid en is onmisbaar in iedere garderobe. Het fijne katoen zorgt voor een goede pasvorm en met de basic series en subtiele kleuren is er voor ieder wat wils.