22-07-2023

claesens-1

Vaderdagtips

Vaderdag komt eraan. Was je het vergeten of heb je gewoon nog geen tijd gehad om iets voor je oude heer te kopen bestel dan bij ons online te cadeau. Hieronder onze Vaderdag tips.

Tip 1: Voordeelverpakking boxershorts

Om paps eens even goed te verwennen adviseren wij een van onze altijd goed geprijsde Voordeelverpakkigen boxershorts. Verkrijgbaar in Apollo, Bjorn-Borg, Calvin Klein, Hom, Hugo Boss, Onderbox, Puma, Ten Cate & Tommy Hilfiger. Zo kan je vader weer vooruit met een nieuwe set boxershorts.

Tip 2:  Geef je vader eens echte Burlingtons cadeau

Goede sokken maken de man. Echt waar, wie een mooi paar sokken heeft die ook nog matchen bij zijn overhemd ziet er meteen een stuk verzorgder uit. Wij adviseren daarom voor Vaderdag een goed paar Burlington sokken. De Burlington kousen staan bekend om de traditionele ruitmotieven en de herkenbare clip.

Tip 3: Bjorn Borg 7-pack boxershorts

Met boxershorts van Bjorn Borg zit je altijd goed. Een 7-pack met boxershorts is natuurlijk ideaal. Hier kan paps wel even mee vooruit!  Ze zijn gemaakt van een zachte kwaliteit stretch katoen en hebben een comfortabele pasvorm. Daarnaast zien de shorts er ook nog eens leuk uit. Ga bijvoorbeeld voor het 7-pack met toffe prints of zeven boxershorts met neon gekleurde taillebanden.

Tip 4: T-shirt van Alan Red 

Als je op zoek bent naar een veelzijdig, comfortabel en stijlvol ondershirt, kun je niet verkeerd gaan met Alan Red Virginia T-shirts. Deze T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen dat zacht en glad aanvoelt op je huid. Ze hebben een slanke pasvorm die je figuur accentueert en een hoge ronde hals met een 2cm hoge boord die je decolleté flatteert. De Virginia T-shirts zijn lang genoeg zodat die goed in je broek blijven zitten. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, dus je kunt er gemakkelijk een vinden die bij jouw smaak en garderobe past.


Tip 5: Een heerlijke pyjama

Of je vader nu in een korte of lange pyjama slaapt. Dimenno biedt beide mogelijkheden, een heerlijke shortama voor de zomer dagen, of een lange pyjama tegen de kou. Dimenno biedt een mooi aanbod in pyjama's met merken als Schiesser, Gotzburg of Pastunette. Bekijk ze hier!