06-03-2014

Dimenno-bruidego

Trend: kleurige sokken voor de bruidegom

Het is maart, de lente komt eraan en de voorbereidingen voor het trouwseizoen is in volle gang. Naast dat de bruid er altijd helemaal tiptop uitziet, besteden mannen ook meer aan het uiterlijk op deze belangrijke dag. Naast een mooi pak, blouse en chique schoenen zien we vooral dat de sokken de show mogen stelen in de outfit van de bruidegom.

sokken bruidegom 

We hebben het hier over felgekleurde sokken in de meest hippe dessins en kleuren combinaties die echt een eyecatcher mogen zijn in de outfit. Vergeet dus de saaie en degelijke sokken en ga dit jaar voor felgekleurde, gestreepte en geblokte sokjes, van onder andere Apollo en Happy Socks. De ogen zullen nu niet meer alleen gericht zijn op de bruid maar ook op de kekke sokken van de man. Bij Dimenno.nl ben je op het juiste adres voor een groot assortiment sokken in vele kleuren en printjes. Bijna iedere bruiloft heeft zo zijn eigen kleurenthema en met de gekleurde sokken kun je hier makkelijk op inspelen. Verder is het juist leuk om ook de bruidsjonkers en getuigen ook mee te doen met het sokkenthema zodat het een mooi geheel wordt. En het leukste: het staat erg leuk op de trouwfoto's! 

Tommy Hilfiger herensokken smalle streep 2-paar rood
2-pack herensokken van Tommy Hilfiger. Deze 2-pack bevat één paar effen blauwe sokken en één paar rode met een subtiel streepjes patroon en het Tommy Hilfiger logo op de zijkant van de sok. De sokken zijn extra comfortabel door gebruik van zacht katoen en fijn elastaan. Stofsamenstelling: 23% polyamide, 2% elastaan, 75% katoen.
€ 13,95