21-09-2015

d525c6455b03e3f9bccd18f23f45457213c3ea1f

Tommy Hilfiger ondergoed strikt Rafael Nadal

Tennis icoon Rafael Nadal is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger. Voor de nieuwe campagne is hij daarom in niet meer dan alleen zijn ondergoed te zien in een wel heel verleidelijke commercial.

Rafael Nadal in Tommy Hilfiger ondergoed

Het Amerikaanse modemerk werd in 1985 opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger. Dit typisch Amerikaans merk produceerde in eerste instantie alleen herenkleding. Tommy Hilfiger ondergoed, waarbij kwaliteit en comfort voorop staat, is al meer dan 20 jaar een feit. Dit jaar besloot het Amerikaanse merk er wat nieuw leven in te blazen. En hoe kan je dit beter doen dan een internationaal tenniskampioen hiervoor in te zetten? De 29-jarige Rafael Nadal, meervoudig Roland Garros winnaar, is met zijn getrainde lichaam natuurlijk een perfecte match met Tommy Hilfiger. In de nieuwe en verleidelijke campagne laat hij dit ook duidelijk zien.

De nieuwe Tommy Hilfiger Flex boxershorts zijn gemaakt van een super zachte microvezel en voelen dankzij de 4-way stretch stof als een tweede huid. Deze boxershorts zijn verkrijgbaar in 4 uni kleuren (zwart, wit, grijs en donkerblauw). De gladde tailleband met ingeweven logo heeft de Flex boxershort een strakke look.

Tommy Hilfiger ondergoed online bestellen?

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe lijn Tommy Hilfiger ondergoed neem dan eens een kijkje op de website van Dimenno. Hier vind je het complete aanbod Tommy Hilfiger Flex boxershorts. Via deze webshop kan je eenvoudig Tommy Hilfiger ondergoed bestellen. Voor 16u besteld? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag geleverd.