12-03-2018

Mey-eronderhemd

Tips: Ondergoed onder een trouwpak

Op je trouwdag wil je dat alle tiptop in orde is. Het trouwpak is helemaal afgestemd op jouw wensen en match perfect bij de jurk van de bruid. Maar vergeet niet het juiste ondergoed te kiezen. Je wil namelijk niet dat je boxershort tijdens de ceremonie begint op te kruipen. Om dit te voorkomen geven wij je enkele tips voor het beste ondergoed onder een trouwpak.

Draag een boxershort onder een trouwpak

De beste keus is een strakke boxershort onder een trouwpak te dragen. In tegenstelling tot een slip zal een boxershort niet aftekenen. Bij het kiezen van een boxershort is het van belang dat je de juiste maat koopt. Een maat de klein en de short zal knellen. Draag je een maat te groot dan zal de boxershort eerder gaan kruipen of omkrullen.

Kies voor Microfiber ondergoed onder een trouwpak

Het is een mythe dat microfiber ondergoed warm is waardoor je gaat transpireren. In tegendeel zelfs. De vezels zijn ademend en zorgen ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Hierdoor blijft je huid droog en fris. Microfiber is daardoor juist erg geschikt om te dragen wanneer het warm is. Daarnaast is het een gladde stof waardoor de pantalon van je trouwpak er soepel overheen valt. Je hebt dus geen last van aftekenend ondergoed onder een trouwpak. Draag je liever katoenen ondergoed? Kies dan voor stretch katoen. Het elastaan, meestal 5%, zorgt ervoor dat de het ondergoed de hele dag goed in model blijft zitten.

Ideaal voor onder een trouwpak: Shirt Stop short

Het perfecte ondergoed onder een trouwpak is de Shirt Stop short van Sloggi. Deze boxershort is namelijk voorzien van een silicone tailleband waardoor het shirt geen kans krijgt uit de broek te schieten. Zelfs niet wanneer jij helemaal los gaat op de dansvloer. Zo ben jij verzekerd van een nette look tijdens deze speciale dag.

Ook een passend onderhemd is doorslaggevend voor een onberispelijk optreden. In principe gelden hier dezelfde regels als voor nachtmode dat onder een businesspak aangetrokken wordt. Hieronder hebben we de belangrijkste regels nog eens voor u samengevat: 1.| Een onderhemd onder het pak - is dat echt nodig? Natuurlijk wel! Onderhemden onder een hemd zijn - anders dan de meesten denken - essentieel. Een goed onderhemd is namelijk ademend en temperatuur regelend en kan zo ongewilde zweetplekken vermijden die in de loop van de dag kunnen ontstaan. In tegenstelling tot een normaal onderhemd beschikt het onderhemd van Mey over zweetinzetstukken onder de oksels en op de rug die met zilverionen in de garen gemaakt zijn. Daardoor werken die inzetstukken niet alleen absorberend, maar ook geur remmend. Het juiste onderhemd kan dus zorgen voor een goed gevoel door de hele dag heen, zodat u van uw huwelijksdag met volle teugen kan genieten. Onze tip van experts: draag een huidkleurig onderhemd, als u een wit hemd draagt. Daardoor is het contrast tussen de huid en het onderhemd zachter en wordt het onderhemd nagenoeg onzichtbaar.