25-04-2019

Schiesser-ondergoed-heren

Thuiswerken in boxershort of pyjama

Thuiswerken in je ondergoed of pyjama, klinkt als een droom? Voor veel thuiswerkers is het werkelijkheid. Zo’n 15 procent van de Nederlanders geeft aan wel eens thuis te werken in enkel een boxershort. Vier op de tien kruipt geregeld in pyjama achter de laptop.

 Op kantoor wordt kleding steeds informeler. Spijkerbroeken en sneakers zijn alom geaccepteerd en in de zomer is het niet ongebruikelijk om sandalen te dragen op de werkvloer. Thuiswerkers brengen de informele dresscode echter naar een heel ander level.

Dresscode thuiswerken: ondergoed of nachtmode

Recent onderzoek van Regus heeft namelijk uitgewezen dat thuiswerken in ondergoed de normaalste zaak van de wereld wordt gevonden. Thuis kom je immers geen collega’s of klanten tegen, en dus dragen veel werknemers alleen een boxershort of slip. Chinese werknemers spannen de kroon, maar ook Nederlanders blijken thuiswerken in boxershort te waarderen. Ook de pyjama is populair, maar liefst vier op de tien Nederlanders geeft aan thuis geregeld in pyjama te werken.

Ruim assortiment voor thuiswerkers bij Dimenno

Voor deze thuiswerkers heeft Dimenno een ruim assortiment mooie en comfortabele boxershorts en pyjama’s in het assortiment. Strak of wijd, met lange of korte pijpjes: bij Dimenno vind je altijd iets wat past bij jou (thuiswerk)wensen. Al onze boxershorts, van merken als Björn Borg, Hugo Boss of Calvin Klein zijn van goede kwaliteit en hebben een prettige pasvorm en hoog draagcomfort. Heb je tijdens het thuiswerken liever iets meer om het lijf dan enkel een boxershort? Dan biedt ons assortiment heren nachtmode uitkomst. Van pyjama tot huispak: comfortabel thuiswerken is geen enkel probleem. Sterker nog, in een hip huispak van Diesel kun je die video-call met collega’s best voeren…

Bestel online!

Je bestelt de pyjama’s en boxershorts eenvoudig via de online webshop van Dimenno. Ook handig: bestel je boxershort een dag voordat je thuiswerkt en ontvang het pakket wanneer je thuis bent. Ga je de volgende dag weer naar kantoor? Vergeet dan niet wat meer kleren aan te trekken!