30-12-2015

TC HOME10506

Ten Cate heren ondergoed

Ten Cate

Nieuw in het assortiment van Dimenno is het Nederlandse merk Ten Cate. Ten Cate begon in 1952 met de productie van panty's. Al snel werd de kennis en techniek toegepast op de productie van ondergoed. Zo produceerde Ten Cate als eerste naadloos elastisch katoenen ondergoed ter wereld. Inmiddels is Ten Cate ondergoed niet meer weg te denken binnen de ondermode branche. Ten Cate heren ondergoed staat voor innovatie & kwaliteit, dit zie je in de sterke basis collectie.  

De Ten Cate heren ondergoed collectie

Het assortiment Ten Cate heren ondergoed bij Dimenno bestaat uit de drie beste collectie, de TC Men Basic, TC Tender Cotton en Luxury Cotton series. De series bestaan uit slips, shorts, shirts en singlets. Deze collectie van Ten Cate staan voor kwaliteit, innovatie en comfort. Twijfel je welke collectie het beste bij jou past? Wij lichten de serie hieronder voor je toe.

Ten Cate Men Basic

Zoals de naam als doet vermoeden is de Ten Cate Men Basic serie een eenvoudige collectie maar wel van een hoge kwaliteit. Het tijdloze ontwerp en het gebruikt van hoogwaardige stoffen zorgen ervoor dat dit Ten Cate heren ondergoed de perfect basic is voor iedere man.

Heren ondergoed van Ten Cate

Dimenno biedt een groot assortiment aan Ten Cate ondergoed voor heren.  Zo is er keuze uit verschillende kleuren en modellen. Zoek jij naar ondergoed dat heerlijk zacht aanvoelt? Bekijk dan de Bamboe serie van Ten Cate. De T-shirts en boxershorts zijn gemaakt van speciale bamboevezels en daarnaast zijn ze ook nog eens anti-transparant. Draag jij graag boxershorts met gulp? De boxershorts met gulp komen zonder zijnaden waardoor de pasvorm nóg prettiger is. Een product dat ook niet in jouw ondergoed collectie mag ontbreken is de Basic shorty. Dit is namelijk een boxershort die mooi aansluit op het lichaam en ook nog eens comfortabel draagt. Deze Basic shorty is verkrijgbaar in effen kleuren als blauw, zwart of wit.

Fine collectie van Ten Cate

Het herenondergoed uit de Fine collectie is gemaakt van het zachtste katoen en elastaan. Hierdoor heeft deze serie een hoog draagcomfort, blijft je ondergoed de hele dag mooi op zijn plek zitten en sluit het mooi aan op je lichaam. In de Fine collectie zitten boxershorts, hemden en sportslips voor mannen. Niet zo van de effen kleuren? De Fine boxershorts zijn ook te verkrijgen in toffe prints.

Warm blijven in Thermo ondergoed van Ten Cate

Met de Thermo ondergoed voor heren van Ten Cate blijf jij lekker warm! Dimenno biedt thermo shirts met korte of lange mouwen en lange thermo onderbroeken. Dankzij de hoge kwaliteit viloft word vocht direct van de huid opgenomen. Hierdoor blijft de huid droog en voorkomt het afkoeling. Voor optimale isolatie wordt het shirt als eerste laag op de huid gedragen.
Ten Cate heren hemden organic cotton 2-pack zwart
2-pack heren hemden uit de organic cotton serie van Ten Cate. In de verpakking zitten twee effen zwarte hemden met een ronde hals. De singlets zijn gemaakt van stretch katoen en hebben een prettige pasvorm die goed aansluit op het lichaam. De ideale basic om als onderhemd te dragen!  Verkrijgbaar in het wit en zwart. Stofsamenstelling: 93% katoen, 7% elastaan
€ 37,95
Ten Cate Thermo shirt lange mouw wit
Thermo viloft shirt van Ten Cate. Het Thermo shirt is wit van kleur, heeft lange mouwen en een ronde nauwsluitende hals. Een thermo shirt draag je als eerste laag op het lichaam voor optimale isolatie. Het lichaam blijft zo lekker warm. Viloft kwaliteit zorgt ervoor dat het vocht opgenomen word, naar buiten word getransporteerd en verdampt. Hierdoor blijf je warm en droog tijdens koude omstandigheden. Het shirt is verkrijgbaar in het zwart en wit. Stofsamenstelling: 49% viloft, 49% polyester, 2% elastaan
€ 36,99
Ten Cate Classic shorts met gulp 2-pack blauw
Voeg deze Ten Cate boxershorts met gulp toe aan je ondergoed collectie! Het rekbare katoen en de elastische tailleband zorgen voor ultiem draagcomfort en een mooie pasvorm.De beenopeningen hebben een elastische zoom en de pijpjes zijn net wat langer dan die van het shorty model. Daarnaast zijn de donkerblauwe boxershorts voorzien van een gulp.Stofsamenstelling: 93% organisch katoen, 7% elastaan
€ 33,99

Ten Cate ondergoed bestellen

Ben jij benieuwd naar mannen ondergoed van Ten Cate? Bekijk dan onze Ten Cate merkpagina. Wanneer je een bestelling plaatst op een werkdag voor 16:00 dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Meestal heb je jouw nieuwe ondergoed de volgende dag dan al in huis. Ideaal toch?