31-12-2018

Falke-sokken

Sokken tegen zweetvoeten

Er is niks zo vervelend als zweetvoeten. Helaas heeft iedereen hier wel eens last van, bij warm weer of bij inspanning. Maar er is hoop! Door te kiezen voor de juiste sokken kan dit probleem eenvoudig worden voorkomen. Lees hier meer over sokken tegen zweetvoeten.

De juiste sokken tegen zweetvoeten

De beste tips tegen zweetvoeten blijven altijd: was je voeten goed, droog ze goed af en draag schone sokken. Schone en droge voeten zullen minder gaan ruiken. Belangrijk bij het kiezen van sokken tegen zweetvoeten is de stofsamenstelling. Katoen en wol hebben beide een absorberende werking. Deze vezels zorgen ervoor dat het transpiratievocht van je voeten wordt opgenomen in de sok. Hierdoor blijven je voeten droog. De FALKE Cool is bijvoorbeeld een sok gemaakt van 80% katoen, 18% polyamide en 2% elastan. Deze unieke combinatie van verkoelende polyamidevezels en ademend katoen houdt je voeten koel en droog. Dankzij een klimaat regulerende zool blijft ook de onderkant van je voeten heerlijk fris. FALKE Cool zijn ideale sokken tegen zweetvoeten ze bieden je voeten 24/7 een verkoelend effect en hebben een hoog draagcomfort. 

Falke Airport

FALKE Airport sokken zijn gemaakt van een combinatie van merino wol aan de binnenkant en katoen aan de buitenkant. Wol heeft de goede eigenschap dat het bijna 5 keer zijn gewicht aan vocht op kan nemen. Deze klimaat regulerende sok houdt je voeten in de zomer koel en in de winter lekker warm en toch droog. De FALKE airport sokken zijn daarom goede sokken tegen zweetvoeten in de zomer én in de winter. 

Sokken online bestellen

Bij Dimenno vind je een uitgebreid assortiment herensokken. Naast het aanbod sokken tegen zweetvoeten hebben wij ook sokken van onder andere Bjorn Borg, Burlington, Happy Socks, Hugo Boss en Tommy Hilfiger.