08-03-2018

Falke-neutrals

Sokken maken de man!

Sokken dragen we voor warmte, comfort en bescherming. Wat veel mannen zich misschien niet realiseren: sokken maken of kraken je outfit. Met herensokken maak je een statement, of sla je de plank volledig mis. Sokken in sandalen zijn een bekende modeflater, maar ook te korte sokken onder een pantalon zijn goed voor afkeurende blikken. Een mooi paar sokken, met een goede pasvorm en dito uitstraling zijn dan ook een nuttige investering.

Uit recent onderzoek van Kortingscode blijkt dat mannen investeren in kleding en kiezen voor producten die langer meegaan. Een slimme keuze, zeker als het om sokken gaat. Hoewel sokken nog al eens als sluitpost van de kledingbegroting worden gezien, is het juist slim om te investeren in een paar van hoge kwaliteit. Door de goede pasvorm slijt een goede herensok minder snel en het kwalitatieve materiaal voorkomt irritatie.

3 redenen om te investeren in sokken!

  • Precieze maten: verzekert van goede pasvorm, terwijl slijtage wordt voorkomen
  • Goede afwerking: geen irritaties van teennaden en boord, met sterke teen, hiel en hak
  • Kwalitatieve stoffen en garens: voorkomen slijtage en zorgen voor goede pasvorm

We dragen sokken om onze voeten te beschermen tegen kou en wrijving van schoenen. Te grote of te kleine sokken bieden niet de juiste bescherming. Niet voor niks letten gespecialiseerde merken als Happy Socks, Falke en Burlington bij de productie van hun herensokken op de kleinste details. De herenvoet is door deze merken grondig bestudeerd om de sok van de juiste pasvorm te voorzien, terwijl de beste stoffen en de naadloze afwerking zorgen voor optimaal draagcomfort.

Herensokken van Falke

Falke heeft herensokken voor ieder moment van de dag. Nette sokken in diverse kleuren en motieven voor op kantoor, met een stevige boord waardoor de sok niet afzakt. Met ‘homepads’ en antislipsokken biedt Falke ook ruime keuze in sokken voor thuis. Daarnaast voorziet het merk sporters van comfortabele sokken: van wandelsokken met ondersteuning van voet en enkel tot de ideale sokken voor hardlopers.

Herensokken van Burlington

De herensokken van Burlington zijn klassiek, met een moderne twist. Het tijdloze ruitmotief past bij iedere kledingstijl, waardoor het merk populair is bij alle generaties. Goede stoffen en garens als wol en katoen zorgen voor de comfortabele fit. Wist je dat de wollen sokken van Burlington uitermate geschikt zijn voor mannen met zweetvoeten? De sok neemt het vocht op zonder klam te worden, hierdoor worden nare luchtjes voorkomen terwijl de voeten  tegelijkertijd warm blijven. Met de onderstaande sokken van Falke en Burlington kies je voor kwaliteit en maak je jouw outfit helemaal af.