28-06-2021

Coolkick-Falke_(2)

Sneakersokken of Footies? Dit is het verschil

Nog even en dan is het weer zomer! In deze tijd van het jaar komen de sneakers weer uit de kast. In sneakers draag je korte sokken zoals Footies of sneakersokken. Maar wat is het verschil tussen deze sokken? Je leest het in deze blog.  

De korte sneakersokken

Sneakersokken of wel enkelsokken zijn erg populair. Ze zijn een heel stuk korter dan een normale sok. Deze herensokken zijn niet opvallend. Ze komen namelijk maar ongeveer een centimeter boven je gympen uit.  Hierdoor zal je nog een klein randje blijven zien. Liever sokken die je helemaal niet boven je schoenen uit ziet komen? Kies dan voor de Footie.

 Footies voor heren

Het verschil tussen de footie en de sneaker sok is dat je de sneaker sok nog een klein stukje ziet en bij een footie zie je helemaal niets. Deze sokken zijn zo kort dat ze echt niet boven je schoenen uitkomen. Dit model sok gaat alleen om de hiel en de teen. Een item die je in de zomer echt moet hebben!

Welke zomersokken vind je bij Dimenno?

Dimenno biedt een grote voorraad aan sneakersokken voor heren. Je hebt keus uit sokken van verschillende topmerken als Puma, Tommy Hilfiger, Falke en Apollo.  De sneakersokken van Puma en Tommy Hilfiger hebben platte teennaden en dragen hierdoor comfortabel. Van dit merk zijn er ook footies verkrijgbaar. De Falke Cool kick Invisible hebben een mesh structuur aan de bovenkant wat zorgt voor een goede ventilatie.  De Apollo No show zijn onzichtbare sokken met een badstofzool. Daarnaast zijn ze voorzien van een antislip randje in de hiel waardoor ze niet afzakken. Wel zo fijn natuurlijk! 

Enkelsokken voor heren bestellen?

De zomer sokken zijn verkrijgbaar in 2-packs of 3-packs en komen in verschillende kleuren zoals zwart, wit, grijs of blauw. Wanneer je op een werkdag besteld voor 16:00 worden jouw nieuwe sokken al op dezelfde dag verstuurd! Ideaal wanneer je erachter komt dat jij nog geen korte sokken hebt voor onder jouw zomerse outfit.