25-08-2015

Sloggi

Sloggi ondergoed: ook voor stoere mannen

Sloggi viert een feestje dit jaar: anno 2016 maakt het merk al 30 jaar ondergoed voor mannen. In 1986 begon Sloggi met de productie van onderbroeken voor heren. De slips verdrongen al snel de lossere herenboxershorts. Na deze slips bracht Sloggi ook strakke boxershort op de markt.

Comfortabel, zacht en soepel: dat is het ondergoed van Sloggi. Geschikt voor actieve mannen, die niet houden van poespas, maar een goede pasvorm en duurzame kwaliteit voorop stellen. 

Onverslijtbaar en huidvriendelijk

Het lycrakatoen van Sloggi is superelastisch, waardoor de pasvorm goed blijft. In de jaren 80 was dit comfortabele materiaal zeer revolutionair. 30 jaar later is Sloggi nog steeds onverslaanbaar als het gaat om prettig zittende ondermode. Bijkomend voordeel van het lycrakatoen is dat de pasvorm ook na tientallen was- en droogbeurten behouden blijft. Haast onverslijtbare boxershorts zijn het resultaat. Sloggi onderbroeken zijn bovendien geschikt voor de gevoelige huid. Omdat de huid alleen met katoen in aanraking komt, zijn de Sloggi boxershorts huidvriendelijk.

In de ruimte

Hoewel de Sloggi slip superzacht en comfortabel is, willen ook stoere mannen erin gezien worden. Met Paolo Nespoli is Sloggi zelfs in de ruimte geweest. Tijdens zijn STS-120 missie aan boord van de Spaceshuttle Discovery in 2007 droeg hij een Sloggi boxershort.

Nog meer Sloggi feitjes:

- Sinds 1979 zijn er 1,3 miljard Sloggi’s verkocht (zowel mannen- als vrouwencollectie) - Elke minuut worden er 126 Sloggi’s geproduceerd - Met het garen dat is gebruikt om alle Sloggi’s tot nu te produceren, kun je 12 keer tot de maan en terug

Sloggi bij Dimenno

Bij Dimenno vind je een ruime collectie Sloggi herenonderbroeken. Omdat wij ook overtuigd zijn van de goede kwaliteit, vind je in ons assortiment Sloggi slips en de boxershorts met lange en korte pijpjes.