02-11-2022

Mcalson

Sinterklaastips van Dimenno

De pepernoten liggen alweer even in de winkel en de dagen worden steeds korter: het is dus weer bijna Sinterklaas! Vier jij dit samen met familie of vrienden? Gezellig met een hapje en een drankje en natuurlijk cadeaus. Er zijn verschillende manieren om de Sinterklaasavond nog leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan surprises, een dobbelspel of een Sinterklaasquiz. Lees verder en ontdek wat bij jouw familie of vriendengroep past.

Klassieke surprise

De klassieke Sinterklaasavond bestaat natuurlijk uit surprises, gedichten en cadeautjes. Trek een paar weken van tevoren lootjes en ga aan de slag met knutselwerken en rijmwoorden. Een ideale invulling voor personen die elkaar goed kennen, want van de vriend van je nichtje of die teamgenoot uit je voetbalteam weet je wellicht te weinig om iets leuks te verzinnen.

Dobbelspel

Breng je de Sinterklaasavond door met mensen die je iets minder goed kent of heb je wel eens zin in iets anders? Speel dan een dobbelspel. Iedereen koopt een aantal cadeautjes voor een klein bedrag. Laat de dobbelsteen en eventuele opdrachtkaartjes bepalen met hoeveel en welke cadeautjes je naar huis gaat. Er zijn ontzettend veel varianten van het dobbelspel, dus zoek online de versie die bij jullie past.

De grote Sinterklaasquiz

Wil je het jaar 2022 op een ludieke manier samenvatten? Maak dan een avondvullende Sinterklaasquiz. Het vergt wel wat meer voorbereiding, zeker wanneer je aan de slag gaat met filmpjes of audiofragmenten. Bedenk vragen over noemenswaardige gebeurtenissen in de wereld, in Nederland, maar natuurlijk ook in je familie of vriendengroep. De winnaar ontvangt uiteraard een cadeautje.

Cadeautips

Over cadeautjes gesproken. Ben je voor Sinterklaasavond nog op zoek naar leuke cadeautjes? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie boxershorts, sokken en nachtmode. Ook voor een kleiner budget slaag je bij Dimenno. Wij geven je alvast cadeautips.

Sokken van Happy Socks

Voor slechts € 7,99,- koop je bij Dimenno al een paar Angro Wollen herensokken in verschillende kleuren. Ideaal voor de koudere winterdagen!

Boxershorts van Deal

Deal boxershorts zijn wijd vallende boxers. Deal maakt veel gebruik van prints en kleuren en ze zijn te koop voor minder dan € 20,-.

Zwembroeken van Brunotti

Je moet er in de winter misschien nog niet aan denken, maar ook zwembroeken zijn bij Dimenno verkrijgbaar voor €39,99-. De gekleurde zwembroeken van Brunotti brengen je alvast in zomerse vakantiesferen. Bekijk de volledige collectie online.