06-05-2024

set-underwear-banner-boxers

Set heren ondergoed bij Dimenno.nl

Set herenondergoed


Als je op zoek bent naar het perfecte paar boxershorts, slips of zelfs een string van hoogwaardige microvezelkwaliteit, dan is Set de naam die je moet kennen.

Comfort

Set herenondergoed staat bekend om zijn ongeëvenaarde comfort, en dat begint bij de keuze van materialen. De microvezelkwaliteit die wordt gebruikt in hun ontwerpen is zorgvuldig geselecteerd om een ​​zijdezacht gevoel op de huid te garanderen, terwijl het ook ademend en vochtregulerend blijft. Dit betekent dat je ondergoed de hele dag fris en comfortabel aanvoelt, ongeacht je activiteiten.

Stijlvol en eigentijds ontwerp

Het gaat niet alleen om comfort bij Set - hun collecties bieden ook een scala aan stijlvolle ontwerpen die passen bij elke smaak. Of je nu op zoek bent naar gedurfde patronen, klassieke tinten of minimalistische stijlen, Set heeft voor elk wat wils. Met aandacht voor detail en vakmanschap biedt hun ondergoed een perfecte pasvorm die de contouren van het lichaam volgt zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Geproduceerd in Spanje, Barcelona


Set ondergoed wordt geproduceerd vanuit Mataró (Barcelona). De producten van Set worden lokaal en ethisch ontworpen en gemaakt in Spanje. Set produceert een ruime tijdloze collectie voor heren. Deze vaste collectie bestaat uit kwalitatieve basics voor het dagelijks leven. Set creëert ook modecollecties en introduceert deze twee keer per jaar tijdens lente/zomer- en herfst/wintercampagnes.

Van boxershorts, slips tot strings

Of je nu de voorkeur geeft aan boxershorts, slips of zelfs een string, Set heeft een uitgebreide collectie die aan al je behoeften voldoet. Elke stijl is ontworpen met het oog op zowel comfort als esthetiek, en ze zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Het maakt niet uit welke stijl je kiest, je kunt erop vertrouwen dat Set herenondergoed je ondersteuning en zelfvertrouwen biedt.

Set ondergoed bij Dimenno

Set Boxershort 1878 microfiber zwart
Microfiber boxershort kleur zwart van het merk Set is van goede kwaliteit met een aansluitende pasvorm die goed in model blijft zitten. Deze microfiber boxershort voelt dankzij de gladde stof als een tweede huid en heeft een omgestikte elastische tailleband. De boxershort is licht, slijtvast en droogt heel snel. Hierdoor is hij uitermate geschikt om in te sporten of om mee op reis te nemen. Ook is hij dubbel gelaagd in het kruis. Stofsamenstelling: 90% polyamide, 10% elastaan Let op: het betreft 1 boxershort van het merk Set, géén set boxershorts. Deze boxershort is ook te verkrijgen in het zwart, wit, grijs, beige, groen of rood. Set word geproduceerd in Europa.
€ 19,95
Set Look Heren slip microfiber blauw
De Set herenslip kleur blauw is een comfortabele herenstring gemaakt van hoge kwaliteit microfiber. De string heeft een klein logo embleem op de omgestikte elastische tailleband. Hij is gemaakt van microfiber en voelt dankzij deze gladde stof aan als een tweede huid en is licht, slijtvast en droogt heel snel. Hierdoor is de string uitermate geschikt om in te sporten. Ook is hij dubbel gelaagd in het kruis. Stofsamenstelling: 90% Polyamide, 10% elastaan Deze herenslip is ook verkrijgbaar in het blauw, zwart en wit Set word geproduceerd in Europa.
€ 15,95

Shop Set ondergoed bij Dimenno.nl

Als je klaar bent om het comfort van Set herenondergoed zelf te ervaren, kun je de collecties vinden in onze webshop Dimenno.nl. Bestel je op een werkdag voor 16.00 hebben wij je pakket vandaag nog verzonden.

Of je nu op zoek bent naar dagelijkse essentials of iets speciaals voor een bijzondere gelegenheid, Set herenondergoed biedt een scala aan keuzes die voldoen aan elke behoefte. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit - kies voor Set