06-04-2015

Koningsdag-Social

Oranje ondergoed voor Koningsdag

Koningsdag is een van die dagen die zich perfect uitleent om je zelf helemaal uit te dossen in de kleur oranje. Bij Dimenno.nl hebben we weer een groot assortiment aan toffe oranje items die je op deze speciale dag kan dragen – maar natuurlijk ook de rest van het jaar! Met oranje kun je eigenlijk nooit verkeerd gaan en daarom selecteren we een aantal van de leukste items in oranje of met een oranje touche.

Oranje boven

Om de gehele look compleet te maken hebben kun je met enkele oranje items te look al helemaal koningsdag ready maken. Verder hebben we natuurlijk genoeg witte en blauwe T-shirts waarmee je met genoeg creativiteit een toffe look voor Koningsdag kan samenstellen

Zwembroeken

Ben je nog opzoek naar een zwembroek in een toffe kleur? Ga eens voor oranje waarmee je direct klaar bent voor de zomer, Koningsdag en aankomende voetbalperikelen voor de aankomende jaren. En wist je ook dat oranje de perfecte kleur is om je zongebruinde huid nog beter naar voren te laten komen? Wat wil je nog meer!  

Scoor je oranje ondergoed bij Dimenno.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige (oranje) assortiment? Neem snel een kijkje op Dimenno.nl voor meer ondermode.