02-04-2018

McAlson-hartjes

Ondergoed voor op een eerste date!

Een eerste date is altijd spannend. Je wil verzorgd en zelfverzekerd overkomen. Daarom heb je op tijd de juiste outfit klaargelegd. Maar minstens net zo belangrijk is het om te kiezen voor goed ondergoed voor een eerste date. Je wil namelijk dat niet dat je boxershort opkruipt of versleten is. Wij geven je daarom enkele tips waar je op moet letten.

Of je wel of niet je ondergoed laat zien tijdens een eerste date is een persoonlijk keuze. Ondanks deze keuze is het een goed idee om goed ondergoed voor een eerste date aan te trekken. Het geeft je zelfvertrouwen namelijk een flinke boost. En zelfverzekerd voelen, dat willen we natuurlijk allemaal tijdens een eerste date.

1. Draag ondergoed dat goed past

Door ondergoed te dragen dat goed past voorkom je onnodige irritatie. Want daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten tijdens een date. Let erop dat je de juiste maat draagt. Is het ondergoed te groot dan gaat namelijk kruipen, is het te klein dan heb je de kans dat het gaat knellen.

2. Zorg ervoor dat het ondergoed voor een eerste date niet versleten is

Een verzorgde uitstraling is van groots belang tijdens een eerste date. Je wil natuurlijk goed voor de dag komen en een versleten tailleband die boven je broek uitkomt hoort hier niet bij. Daarnaast geeft het ook een gerust gevoel dat, als het moment er toch van komt, je er ook in je onderbroek verzorgd uitziet.

3. Draag een ondershirt om zweetvlekken te voorkomen

Een T-shirt onder een overhemd dragen voorkomt zweetvlekken. Draag dus een ondershirt zodat je zelfverzekerd de ober een seintje kan geven als je iets wil bestellen. Belangrijk is wel dat ook het shirt er netjes uitziet, Let er dus op dat het boordje netjes is en het shirt niet verkleurd is.

4. Nette sokken mogen niet ontbreken op een eerste date

Om je outfit compleet te makken mag je een paar nette sokken niet vergeten. Het is niet alleen netjes en verzorgd om sokken te dragen die bij je outfit passen. Maar je wil voorkomen dat er een paar versleten sokken uit je schoenen komen op het moment dat deze uitgaan.

Ondergoed voor een eerste date online kopen?

Wil jij een goede eerst indruk maken? Zorg er dan voor dat je het goed en verzorgd ondergoed voor een eerste date draagt. Bij Dimenno vind je online een uitgebreid assortiment heren ondergoed, sokken en T-shirt. En bestel je op werkdagen voor 16u dan is jouw nieuwe ondergoed de volgende dag in huis.