09-09-2019

Kids-Borg

Ondergoed voor jongens kopen: hier let je op

Het uiterlijk van ondergoed voor jongens is vaak erg belangrijk. Ze willen er graag leuk bijlopen en de blits maken bij hun vriendjes. Een stoere boxershort met toffe print en opvallende tailleband die voorzichtig boven hun broek uitsteekt, is dan het overwegen waard. Maar waar let je – naast het uiterlijk – nog meer op als je kinderondergoed koopt?

Kies uit ondergoed voor jongens van Puma en Björn Borg

Bij Dimenno heb je keuze uit een ruim assortiment met ondergoed voor jongens. We bieden ondergoed van topmerken als PUMA en Björn Borg. Deze merken bieden kleurrijke en stoere boxershorts en zijn verkrijgbaar van maat 134-140 tot en met maat 170-176. 

Slips of boxershorts?

Hoewel uiterlijk ook voor kleine jongens al van belang is, is de pasvorm van het ondergoed het allerbelangrijkst. Een onderbroek moet gewoon lekker zitten. Tot een paar jaar geleden was de keuze simpel: slips, slips of slips. Tegenwoordig zijn er voor jonge jongens veel meer modellen verkrijgbaar. Het is voor kids vaak een kwestie van uitproberen of ze liever slips of boxershorts dragen.

Waar let je op bij de aanschaf van kinderondergoed?

1. Pasvorm van het ondergoed De onderbroek moet goed aansluiten, maar mag ook niet te strak zitten. Bij boxershorts zorgen langere pijpjes ervoor dat deze goed om de benen blijven zitten en niet omhoog kruipen tijdens het spelen. Wel zo handig voor actieve jongens. Let op dat de randen of de tailleband van het ondergoed niet in de huid snijden. 2. Materiaal van het ondergoed De stof van het ondergoed mag niet irriteren. Je kind draagt zijn boxershort immers direct op de huid, dus zachte en comfortabele stoffen zijn belangrijk. De combinatie van katoen en elastan is het meest ideaal: kriebelt niet en draagt bij aan de juiste pasvorm. 3. Maat van het ondergoed De maat van een onderbroek is essentieel voor het draagcomfort. Een te kleine onderbroek kruipt tussen de billen, een te groot exemplaar zakt juist af. Advies: koop ondergoed in dezelfde maat als de ‘gewone’ broeken van je kind.

Ondergoed voor jongens shop je bij Dimenno.nl

Ben jij op zoek naar ondergoed voor jongens? Shop dan vandaag nog bij Dimenno. Onze ruime collectie biedt voor ieder wat wils. Wanneer je vandaag voor 16.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via winkel@dimenno.nl of bel naar 013-5905537. We helpen je graag verder!