12-09-2016

DIesel

Nieuwe studie, nieuwe onderbroek!

Het schooljaar is weer begonnen, kersverse studenten uit binnen- en buitenland zijn in Tilburg neergestreken voor een nieuwe studie en het bruisende studentenleven. Als nieuwe student besteed je naast feestjes en bijbaantjes natuurlijk veel tijd aan je studie. En we weten allemaal dat studeren beter gaat in comfy kleding. Een fijne joggingbroek of huispak, of enkel en alleen je boxershort, het maakt leren voor die tentamens net iets draaglijker.

 Bij Dimenno vinden we het belangrijk dat iedere student relaxed kan studeren. Die strakke spijkerbroek trek je maar weer aan wanneer je de collegebanken in moet, op stap gaat of een spannende date hebt. Een comfortabele outfit scoor je bij Dimenno, net als een dito boxershort. Met meer dan zeshonderd verschillende boxershorts van alleen maar topmerken ben je bovendien verzekerd van de beste kwaliteit en van ondergoed dat je hele studie meegaat!

Extra voordelig

Dimenno heeft altijd leuke aanbiedingen van de beste merken. Sale bij Dimenno betekent: flinke kortingen op onder andere Armani, Bjorn Borg, Calvin Klein, Diesel, Hugo Boss en Tommy Hilfiger ondergoed en shirts. De beste merken vind je extra voordelig in de opruiming bij Dimenno. De 2- en 3-paks zijn bovendien het hele jaar door extra voordelig geprijsd.

Online bestellen

Dankzij de scherpe prijzen en lange levensduur van onze boxershorts hoef je de bekende truc om je onderbroek binnenstebuiten nóg een keer te dragen, ook niet meer toe te passen. De onderbroekenlade is na een bezoek aan Dimenno in de Willem II-straat immers weer goed gevuld. Online shoppen kan ook: vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis. Hou je meer tijd over voor leuke dingen, of voor je studie natuurlijk...