20-02-2017

ck-signature-boxer

Nieuwe collectie Calvin Klein

Calvin Klein keert terug naar de spirit van het origineel. Zo althans omschrijft het modemerk het nieuwe logo, waar de Belgische modeontwerper Raf Simons als nieuwe creatief directeur verantwoordelijk voor is. Het is een subtiele verandering, maar wel een die z’n weerklank heeft op de nieuwe collectie van het modemerk. De boxershorts, hipsters, trunks en briefs uit de nieuwe ondergoedcollectie zijn bij Dimenno verkrijgbaar.

 Een erkenning voor de oprichter en modeontwerper en het bijbehorende fundament van het modelabel Calvin Klein gaan we dit jaar terug zien in de nieuwe collectie van het modemerk. Calvin Klein is en blijft immers een grote naam in de mode-industrie en met de Belgische ontwerper Raf Simons het roer, hoopt het merk nieuw elan te vinden. Voor het iconische ondergoed is dat eigenlijk niet nodig. De animo voor de boxershorts is nog even levendig als in de begintijd van het merk. Het ondergoed oogt nog altijd mannelijk en heeft een hoog draagcomfort. Aan die speerpunten heeft het Amerikaanse modehuis nooit concessies gedaan. In de jaren tachtig en negentig is Calvin Klein als ondergoedmerk in één klap stevig op de kaart gezet met revolutionaire, sexy advertenties. Anno 2017 worden de Calvin Klein-klassiekers door het team van Raf Simons in een eigentijds jasje gestoken, zonder afbreuk te doen aan de minimalistische benadering en precisie van de snit.

Stock up your basics!

De hipsters en boxershorts uit de nieuwe ondergoedcollectie van Calvin Klein zijn subtiel en eenvoudig en dragen absoluut comfortabel. Elk exemplaar is uiteraard voorzien van het klassieke logo op de tailleband, al dan niet in een gerestylede variant. Ook voor de nieuwe collectie geldt dat het ondergoed stuk voor stuk voorzien is van de perfecte pasvorm, comfortabel draagt dankzij het gebruik van goede materialen en stoffen, en tijdloos is. De klassieke fit, met de kenmerkende tailleband is – nieuw logo of niet - de ideale basis onder elke jeans en pantalon. Benieuwd naar de collectie van Calvin Klein bij Dimenno?