28-03-2017

2011-08-Rafael-Nadal-Emporio-Armani.0

Nieuwe collectie Armani

Emporio Armani is het sportieve label van modehuis Armani, waarin bijzonder sportief design wordt gecombineerd met uitmuntende kwaliteit. De collectie van Emporio Armani voor mannen bestaat uit ondergoed, nachtmode en beachwear. Stuk voor stuk kledingstukken voor de man die kiest voor bijzonder comfort en ultieme klasse.

  Ook in de nieuwe spring/summercollectie heeft Armani ondergoed een exclusieve uitstraling en bieden de boxershorts en slips een bijzonder hoog draagcomfort. Het fijne stretch katoen zorgt voor een prettige pasvorm, die ook na talloze wasbeurten optimaal blijft.

Boxershorts en slips

Het trendy Armani ondergoed is ook dit seizoen direct herkenbaar vanwege de gestileerde adelaar op elk kledingstuk. Groot of klein, in combinatie met de merknaam of solo: het logo siert de tailleband van de slips of komt bijvoorbeeld terug op de pijpjes van de boxershorts. De ondergoedcollectie van Armani is voornamelijk zwart en wit, maar kent zeker ook kleur. Zo vallen in de nieuwe spring/summercollectie de koraalrode en blauw- en groentinten op.

Emporio Armani shirts

Hoewel de shirts van Armani oorspronkelijk zijn bedoeld als ondermode, dragen veel mannen ze graag als ‘normaal’ T-shirt. En waarom ook niet? De kwaliteit van de shirts is dankzij gebruik van hoogwaardig stretch katoen subliem. Combineer dat met een mooi ontwerp, strakke pasvorm en elegante uitstraling en een favoriet kledingstuk voor iedere dag is geboren. Alle T-shirts zijn ook in de nieuwe collectie voorzien van het herkenbare Armani-logo en zijn verkrijgbaar in wit, zwart en diverse trendy kleuren.

Armani zwembroeken

De zwembroeken zijn onderdeel van de collectie van Armani. Sportieve en kleurrijke shorts sieren deze zomer de stranden als het aan het Italiaanse modehuis ligt. Ook voor de zwembroeken geldt: stijlvol als altijd. Ze zijn stuk voor stuk elegant van eenvoud. Opvallend zijn de beach bermuda’s in de nieuwe collectie van Armani. Deze zwembroekenhebben iets langere pijpjes en breken daarmee met de trend dat zwembroeken anno 2017 vooral kort moeten zijn. Bij Dimenno maak je jouw Armani strandoutfit eenvoudig compleet omdat we ook teenslippers van het merk verkopen. Ontdek de nieuwe spring/summercollectie van Emporio Armani online op Dimenno.nl