27-09-2016

Mey-beige-vhals-2

Nieuw bij Dimenno: ErOnderhemd van Mey

De meeste mannen dragen een T-shirt of hemd onder een shirt of overhemd. Zo’n ‘eronderhemd’ moet aan allerlei eisen voldoen. Het moet onzichtbaar zijn en niet tekenen. Het moet niet te warm zijn en geen zweetplekken veroorzaken. Kortom, draagcomfort is belangrijk. Nieuw in de collectie van Dimenno is het ErOnderhemd van het Duitse ondergoedmerk Mey.

Een man in pak is een streling voor het oog. Op feesten en partijen, maar ook tijdens kantoordagen draagt de Nederlandse man een kostuum. Maar op warme dagen kan het met colbert en overhemd behoorlijk warm worden. Om dit leed een beetje te verzachten, heeft het Duitse merk Mey het ErOnderhemd ontworpen.

Draagcomfort zonder zweetplekken

Het ErOnderhemd is uitgevoerd in dry cotton-kwaliteit en biedt een prettig draagcomfort dankzij innovatieve coolmax-vezels en luchtdoorlatende nekpartij. Een evenwichtige temperatuurbalans is het resultaat en zweten is verleden tijd! Met speciale inzetstukken onder de oksels worden eventuele zweetplekken bovendien voorkomen.

Businessclass met airco

Onzichtbaar is het ErOnderhemd van Mey ook: dankzij een diepe V-hals of mooie ronde hals, nauw aansluitende pasvorm en light skin tint verdwijnt het herenshirt met halve mouw discreet onder elk overhemd. Dankzij de extra lange rug draag je het shirt eenvoudig in een broek of pantalon. Een ideaal T-shirt dus om te dragen onder een zakenhemd met stropdas, of onder een shirt met colbert. Ze noemen het ErOnderhemd bij Mey niet voor niks businessclass met airco…

Over Mey

Niets komt dichterbij de huid dan het ondergoed dat je draagt. Daarom hecht Mey, sinds 1928 een familiebedrijf, veel waarde aan de hoogste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in het gehele productieproces. De ondergoedcollecties worden met liefde voor detail ontworpen, de snit en materialen worden continu verbeterd, waarbij de perfecte pasvorm buiten kijf staat.