02-01-2017

Ten-Cate-Thermo-Viloft-lange-mouwen

Musthaves voor de wintermaanden

De winter in Nederland wordt gekenmerkt door wisselvallig weer. Daar wil je uiteraard op voorbereid zijn: een waterdichte winterjas, dito schoenen en een muts zijn essentiële items dit seizoen. Om de kou te trotseren in de wintermaanden zetten wij van Dimenno onze winterfavorieten op een rijtje!

  1. Lange onderbroek

Ondergoed moet vooral functioneel zijn, zeker in de winter. Lange onderbroeken zijn ideaal voor mannen die veel buiten werken of snel koude benen hebben. De pasvorm zorgt voor een hoog draagcomfort! En dankzij de leuke prints van Bjorn Borg draag je de lange onderbroek ook net zo makkelijk als pyjama.

  1. Wollen sokken

Koude voeten is één van de vervelendste kenmerken van de winter, waar ook mannen last van hebben. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, wil je meteen lekker warme sokken aan. In wollen sokken blijven je voeten de hele dag droog en warm, omdat het materiaal een temperatuur regulerende werking heeft. Handig!

  1. Extra lang shirt

Een klassieker voor ieder seizoen, maar zeker perfect voor de koudere maanden van het jaar: de extra lange shirts. Onder een trui of blouse geeft een lang shirt je extra warmte en de basics kruipen bovendien niet omhoog uit je broek als je een langer bovenlijf hebt. De shirts passen altijd ongezien onder iedere outfit.

  1. Huispak

Het huispak voor mannen is in korte tijd razend populair geworden. Ook voor de komende koude periode is een huispak een absolute must-have! Het zit lekker, is warm en je kunt ‘m (in het weekend) gerust de hele dag aan. Bekende merken als Calvin Klein en Armani maken mooie huispakken voor heren, die uiteraard bij Dimenno verkrijgbaar zijn.

  1. Thermo-ondergoed

Geschikt voor de echte koukleumen onder ons. Zowel de thermoshirts als onderbroeken bieden de warmte die je nodig hebt op echte koude dagen. Zo kom jij de winter wel door!