30-10-2023

Mey-drycotton

Merk in de spotlights: Mey

Mey ondergoed onderscheidt zich in kwaliteit en comfort. Het Duitse merk hecht bovendien veel waarde aan duurzaamheid. Mey is verkrijgbaar bij Dimenno. Boxershorts en slips, maar ook het unieke ErOnderhemd en diverse pyjama’s zijn verkrijgbaar in de webshop.

Mey is opgericht in 1928 en maakt sinds 1959 kwaliteitsondergoed. Het ondergoed wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland, Portugal en Hongarije. Niets komt dichterbij de huid dan het ondergoed dat je draagt, daarom besteedt Mey veel aandacht aan de details: de snit, pasvorm en materialen van het ondergoed worden continu aangepast voor het meest comfortabele resultaat. Door een voorbehandeling, waarbij de stof eerst tot tien procent wordt gekrompen, wordt voorkomen dat het ondergoed van Mey nog krimpt na het wassen. Zo blijft het ondergoed vormvast en soepel!

Duurzaam

Duurzaamheid is, naast kwaliteit en comfort, een essentieel thema voor het Duitse ondergoedmerk. De Mey ondergoedhanger is in Duitsland bijvoorbeeld beloond met een milieuprijs; de hangers worden in de winkels verzameld en in de fabriek opnieuw gebundeld voor hergebruik. Bovendien is Mey als eerste ondergoedmerk gecertificeerd met Bluesign, het label staat voor de duurzame productie van textiel. Milieubelastende stoffen worden vanaf het begin uit het productieproces gehaald.

ErOnderhemd

In 2015 introduceert Mey het ErOnderhemd. Een innovatief shirt uit de serie Dry Cotton Functional dat de perfecte aanvulling is op de garderobe van iedere (zaken)man. Het T-shirt met perfecte pasvorm is ademend en vochtregulerend en daarmee geschikt om te dragen onder een kostuum of business pak.

Collectie

Bij Dimenno vind je diverse items van Mey. Diverse boxershorts, slips en jazz-pants. Ook hebben we pyjama’s van het merk in ons assortiment opgenomen en vind je naast het ErOnderhemd ook diverse shirts van Mey in de webshop. Alle producten hebben een luxueuze uitstraling, fijne pasvorm en zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.