14-03-2017

hom-social

Merk in de spotlights: HOM

De ontwerpers van HOM ondergoed combineren kwaliteit met creativiteit en maken zo producten die de mannelijkheid van de drager benadrukken. Expert in mannenmode, mogen ze zich bij HOM met recht noemen omdat de boxershorts en slips ontworpen worden vanuit de uitgangspunten comfort en stijl voor mannen.

 Bij Dimenno zijn we al jarenlang overtuigd van de kwaliteit van HOM underwear, homewear en swimwear. Deze collecties zijn daarom stuk voor stuk te vinden in onze webshop.

HOM Underwear

Mannen houden van ondergoed dat past bij elke outfit en iedere situatie: een goede basis. Met de klassieke ondergoedcollectie van HOM Basic bespaar je ’s ochtends tijd. Mannen die juist niets aan het toeval willen overlaten bij het samenstellen van een outfit, kunnen hun hart ophalen met de HOM Fashion boxershorts. De HO1 collectie met unieke horizontale sluiting, zorgt juist voor een sportieve uitstraling. Deze boxershorts zijn verrijkt met strakke patronen en designs, terwijl de unieke mix van materialen voor uitstekend comfort zorgt.

HOM Homewear

Zacht, warm en luxueus: de homewear collectie van HOM is er één om over naar huis te schrijven. De badjassen en huispakken zijn heerlijk voor een relaxte avond op de bank, terwijl de pyjama’s van het merk comfortabel zijn voor de nacht. HOM heeft bovendien een ruime collectie shirts ontworpen voor mannen die alleen tevreden zijn met een perfecte pasvorm. HOM Harro is bijvoorbeeld een T-shirt van 100% katoen, met een brede boord en klassieke uitstraling. HOM Hilary heeft juist een platte brede V-hals, terwijl de First Cotton van de Business-serie bestaat uit aansluitende shirts van een hoge kwaliteit stretch katoen en verkrijgbaar is met korte en lange mouwen, in wit en in zwart en met ronde hals of diepe V-hals.

HOM Swimwear

Het merk ontwikkelt ook badkleding voor mannen volgens de laatste trends. De kwalitatieve zwembroeken zijn kort, strak en gemaakt van de beste stoffen, zodat ze comfortabel dragen. De zwemkleding wordt gekenmerkt door het gebruik van effen kleuren of slechts subtiele patronen. Voel je zelfverzekerd dankzij het hoge draagcomfort van de zwemboxers en zwemslips van HOM. Bestel al je Hom producten online bij Dimenno!