05-12-2019

onderbox (1200 x 480 px) (1)

Merk in de spotlight: Onderbox

Een keer in de zoveel tijd zetten wij bij Dimenno een merk in de spotlight en deze keer is dat het merk Onderbox. Onderbox boxershorts staat voor de ideale basic boxershort met een uitstekende pasvorm. Onderbox is momenteel alleen verkrijgbaar bij Dimenno. Nog meer weten over Onderbox? Je leest het in deze blog!

Onderbox boxershorts

De boxershorts van Onderbox zijn gemaakt van een zacht stretch katoen en verkrijgbaar in drie kleuren. Namelijk zwart, donkerblauw en grijs. Alle modellen hebben een zwarte tailleband met daarin het logo van Onderbox. Daarnaast hebben de shorts een langer pijpje dat niet oprolt. Door de comfortabele pasvorm is de Onderbox boxershort een ideale basic short. 

Voordelig 6-pack

Naast de 2-packs van Onderbox kun je bij ons ook voordelige 6-packs bestellen. Dit 6-pack bestaat uit twee donkerblauwe, twee grijze en twee zwarte boxershorts. Hierdoor heb je meteen een goede collectie met basic shorts. 

Onderbox sokken

Nu ook verkrijgbaar bij Dimenno: Comfortabele sokken van Onderbox!  Je kunt deze casual sokken zowel onder een pak dragen als onder een jeans. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoenmix. Deze sokken zijn verkrijgbaar in het zwart en in het blauw. Zo kun je matchen met je boxershorts!