06-09-2018

theboxer-1

Merk in de spotlight: Mc Alson

Een keer in de zoveel tijd zetten we bij Dimenno een merk in de spotlight en deze keer is dat het merk Mc Alson. Dit Belgische merk staat bekend om zijn exclusieve wijde boxershorts met binnenbroek. De boxershorts zijn van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig te bestellen bij Dimenno.

Het Belgische familiebedrijf maakt al sinds 1997 comfortabele boxershorts voor heren. Voor de onderbroeken gebruikt Mc Alson alleen katoen van de beste kwaliteit. Het ondergoed wordt volledig ontwikkeld en geproduceerd in Europa, zo komen de kwalitatieve 100% katoenen stoffen uit Italië en Portugal.

Unieke designs van de Mc Alson-tekenaar

Mc Alson heeft kwaliteit en originaliteit voorop staan en dat zie je terug in de producten van dit merk. De boxershorts hebben stuk voor stuk een uniek design. Van ruitje en streepjes tot exemplaren met een unieke print die getekend is door de Mc Alson-tekenaar. Elk seizoen ontwerpt en produceert het merk maar liefst negentig verschillende boxershorts met elk een uniek design.  

Optimaal comfort door unieke pasvorm

Naast dat de boxershorts van Mc Alson gekenmerkt worden door de unieke prints, hebben ze ook een unieke pasvorm. Het Belgische merk combineert namelijk de Amerikaanse snit met extra steun aan de binnenkant. Dit houdt in dat de wijde shorts zijn voorzien van een onzichtbaar binnenbroekje dat zorgt voor het gewenste comfort. Daarnaast hebben de boxershorts een gulp, elastische tailleband en twee splitjes aan de zijkant. 

Ben jij al fan?

Ben jij al fan van de Mc Alson boxershorts? Of wil je ze weleens uitproberen? Bestel ze dan snel en eenvoudig in onze webshop.