13-10-2014

Levi

Levi's boxershorts voor mannen

Yes! Bij Dimenno zijn wij ontzettend blij met het feit dat we een nieuw merk mogen verwelkomen in onze online winkel, namelijk Levi's. Al meer dan een eeuw lang is Levi's bekend om hun spijkerbroeken en nu introduceert het jeans merk ook ondergoed voor heren.

Assortiment

De Levi's ondergoed lijn bestaat uit boxershorts en T-shirts. In deze onderkleding lijn brengen ze de zelfde de kwaliteit als hun bovenkleding. De boxershorts staan bekend om de unieke en klassieke kleursamenstellingen en maken gebruik van de zelfde hoogwaardige katoen als in hun spijkerbroeken. De Levi's T-shirts voor heren zijn zowel als onderkleding geschikt maar kunnen ook goed gedragen worden op een jeans. Door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding is het zeker het proberen waard!

Kwaliteit

Levi's spijkerbroeken staan bekend om de goede kwaliteit en duurzaamheid van het katoen. Natuurlijk is het vervaardigen van ondermode een aparte expertise dan robuuste spijkerbroeken maar de kwaliteit is zeker net zo goed. Zo is de bodem van de boxershorts voor heren dubbel gestikt, zodat deze extra stevig is en er een minimale kans op doorscheuren bestaat. Wat wil een man nog meer!