12-04-2016

Calvin-Klein-Social-Love-voor

Kleurrijk ondergoed

Mannen kiezen graag voor een effen kleur als het gaat om ondergoed. Hoe kek de printjes op boxershorts of zwembroeken ook zijn, de effen exemplaren kunnen op de meeste waardering van onze mannelijke klanten rekenen. Dit modeseizoen spelen diverse ondergoedmerken hier uitstekend op in, met boxershorts en zwembroeken in felle unikleuren.

Gekleurde effen boxershorts

Modemerken zoals Diesel en Armani maken veel gebruik van allerlei neonkleuren in de collectie. Denk aan knalroze en lime of gifgroen. Zo fel, dat het bijna pijn doet aan je ogen. Maar ook Puma en Bjorn Borg staan bekend om vrolijk gekleurde effen boxershorts.

Kleur bekennen

Omdat mannen graag een kleurrijke onderbroek dragen, hebben we bij Dimenno dit seizoen meer effen kleuren dan opvallende prints in onze collectie boxershorts. Wist je trouwens dat de (voorkeur voor de) kleur van het ondergoed iets zou zegen over het karakter van de drager? Iemand die graag een blauwe boxershort draagt, is bijvoorbeeld vriendelijk en creatief. Wanneer je voorkeur uit gaat naar een geel exemplaar dan ben je waarschijnlijk vrolijk en avontuurlijk. Groene boxer? Jij bent relaxed en onafhankelijk. Rode onderbroek? Jij staat midden in het leven. Draag je liever geen felle kleur, maar gaat je voorkeur uit naar wit of zwart? Dan schijn je respectievelijk zelfverzekerd en kalm of praktisch ingesteld te zijn.

Bruin kleurtje in de zomer

De felle kleurtjes verdwijnen deze zomer overigens niet alleen onder een jeans, want de modemerken geven ook hun zwembroeken allerlei (neon)kleuren mee. Extra voordeel: in een felgekleurde zwembroek lijk je direct al wat bruiner. Niet voor niks zijn roze zwembroeken bijvoorbeeld ontzettend populair. Maar wist je dat ook andere harde, felle kleuren zoals paars, oranje en felrood hun steentje bijdragen aan jouw bruine teint? Bovendien is een kleur als turquoise een topper wanneer je bruiner wilt lijken op het strand.