16-12-2017

instagram-ck

Iconic Calvin Klein boxershorts

Calvin Klein staat sinds de introductie als 's werelds eerste designer ondergoed merk in 1982, bekend als een sexy en vooruitstrevend merk. De Calvin Klein boxers zijn inmiddels niet meer weg te denken binnen de ondermode industrie. En wij vertellen je waarom.

De bekende onderbroekenband

In de jaren '80 introduceerde Calvin Klein een nieuwe trend, een tailleband met logo's. En dit was niet voor niks wat deze mocht ook gezien worden. Om het ondergoed populair te maken bedenkt Calvin klein een grote campagne gelanceerd waarin werd laten zien dat de band van het Calvin Klein ondergoed boven de jeans moest uitkomen.

Calvin Klein campagnes

Er is een ding waar het merk zich mee kenmerkt en dat zijn de spraakmakende en controversiële reclamecampagnes. Een van de bekendste is waarschijnlijk wel de billboard advertentie waarop Mark Wahlberg zichzelf vol in het kruis greep. Vandaag de dag kijken we niet meer op van dergelijke campagnes, maar in die tijd leidde dit tot nog tot grote ophef. In 2016 flikte Calvin Klein dit overigens opnieuw; dit keer met Justin Bieber als model. Mede dankzij de Social-media campagne #MyCalvins, zagen meer mensen dan ooit deze campagne en de basic Calvin Klein boxers zijn weer populairder dan ooit. 

Het geheim achter de Calvin Klein boxershorts

Dat Calvin Klein boxershorts zo populair zijn heeft niet alleen te maken met de bekende advertenties. Ondergoed van Calvin Klein is ook gewoon erg comfortabel en van hoge kwaliteit. De collectie van Calvin Klein bestaat naast de basis collectie boxershorts ook ieder seizoen uit tal van hippe prints. De boxershorts zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Hierdoor is er voor iedereen een Calvin Klein boxershort.

Online Calvin Klein boxers bestellen

Ben je op zoek naar Calvin Klein boxers dan ben je bij Dimenno aan het juiste adres. Je vind hier online een groot aanbod boxershorts. De basis collectie bestaat uit zwarte, witte of grijze shorts met de bekende witte tailleband. Deze zijn verpakt in voordelige Calvin Klein boxers 3 pack en zijn verkrijgbaar in low rise trunks of boxerbriefs. Naast deze basis collectie vind je bij Dimenno ieder seizoen CK boxers volgens de laatste trends met de nieuwste kleuren en motieven. De boxershorts zijn gemaakt van stretch katoen of microfiber en bestaan uit 3 verschillende modellen; low rise trunk, trunk of boxerbrief.

Calvin Klein microfiber boxers

Microfiber wordt de laatste jaren veelvuldig gebruikt bij de vervaardiging van boxers. Waar het vroeger een dikke en warme stof was is microfiber tegenwoordig zeer licht, duurzaam en bovendien zit het erg prettig. Het voordeel van microfiber is dat het snel droogt en vorm- en kleurvast is. Ieder seizoen vind je bij Dimenno Calvin Klein microfiber boxers met de nieuwste kleuren.