14-03-2015

zwemshort-groot

Het grootste assortiment zwembroeken

Bij Dimenno vind je online meer dan zwembroeken voor heren. Ons assortiment bestaat uit alleen maar top merken zoals Armani, Bjorn Borg, Calvin Klein, Diesel, Hom, Hugo Boss en Tommy Hilfiger.

De zwembroeken trends voor 2015

De trends voor zomer 2015 is kleur, heel veel kleur! En dan het liefst zo fel mogelijk. De zwembroeken in ons assortiment zijn daarom ook verkrijgbaar in diverse fluoriderende kleuren en prints. Wat betreft het model is de lange zwembroek nu echt passé. De korte wijde model zijn hot! Ze doen zelfs denken aan de gymbroekjes van vroeger. Een groot voordeel is dat je benen nu ook verder bruin worden. Durf je je nog niet te wagen aan een kort model zwembroek of een felle kleur? Dan hebben wij binnen onze collectie ook klassieke modellen minder opvallende kleuren.

Zwembroeken voor de echte zwemmer

Voor de fanatieke zwemmer heeft Dimenno een uitgebreid assortiment strakke zwembroeken en zwemslips. Naast de basis collectie blauw en zwarte zwemboxers en slips zijn er voor de zomer ook frisse kleuren en opvallende prints. Een strakke zwembroek en een zwemslip is ideaal voor het zwemmen van baantjes. Dit door de aansluitende pasvorm.

Bjorn Borg zwemshorts voor kids

Niet alleen voor mannen vind je zwembroeken bij Dimenno maar ook voor kinderen. Bjorn Borg kids hebben net als de zwembroeken voor de mannen ook opvallende prints en kleuren. Deze zwembroeken zijn verkrijgbaar vanaf maar 134.

Accessoires

Naast de zwembroeken zwemshorts mogen we ook zeker niet de accessoires vergeten voor deze zomer. Daarom hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires die je hele zwemlook compleet maakt. Zoals stoere slippers van Armani en Tommy Hilfiger, badlakens van Diesel en Armani en onze nieuwe aanwinst zijn de stoere tassen van Bjorn Borg waar je al je spullen in kunt meenemen tijdens een dagje zwemmen of sporten.