17-01-2017

Falke-sok-pak

Heren sokken onder kostuum

Welke sokken trek ik aan onder mijn kostuum? Een vraag die menig man zichzelf heeft gesteld. Er zijn genoeg mogelijkheden, van effen sokken tot sokken met een kekke print maar dan moet je wel weten wat kan en wat niet. Gelukkig zijn wij er voor je om dit uit te leggen en ervoor te zorgen dat je jouw look in kostuum perfect afmaakt met de juiste paar sokken.

Effen heren sokken onder kostuum

Het lijkt een makkelijke keuze: Effen sokken onder een kostuum. Veilig en dus altijd goed wordt vaak gedacht. Dat klopt ergens wel, maar dan moet je het wel goed doen. Als je effen sokken onder je pak draagt, zorg er dan voor dat de kleur die je uitkiest écht past bij de rest van het kostuum. Sokken in dezelfde kleur als het kostuum is nog wat veiliger. Krijg je dezelfde tint als het kostuum niet gevonden, ga dan voor een tintje donkerder. Tevens is het van belang sokken te dragen die er als nieuw uitzien. Een vaal paar sokken haalt heel de look naar beneden. Tip: Ga voor de sokken van Falke. Deze hebben een rijke uitstraling, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en blijven erg lang mooi.

Heren sokken onder kostuum in de zomer

In de zomer in kostuum is niet altijd even prettig. Een paar sokken waar wol in verwerkt zit in de zomer is het laatste wat je wilt. Sokkenspecialist Falke begrijpt dit volkomen en hierom hebben zij de Falke Tiago sokken de wereld in geholpen. Dit zijn sokken van zichtbare én voelbare topkwaliteit gemaakt van fil d'écosse katoen met elastan. Het gebruik van fil d'écosse katoen zorgt voor een subtiele glans wat een luxe uitstraling geeft. Hierdoor zijn dit dé perfecte effen sokken voor onder een kostuum tijdens warme dagen. Voor alle andere dagen heeft Falke de Airport sokken gemaakt. Deze sokken zijn voorzien van een percentage wol in combinatie met katoen en elastan en hebben een luxueuze uitstraling zoals je ook van Falke mag verwachten.

Heren sokken onder kostuum met ruitjes print

Ooit is het een absolute no-go geweest om sokken met een printje te dragen onder een kostuum echter mag het tegenwoordig allemaal. Zeker wanneer de gelegenheid enigszins casual is, mag een sok onder een kostuum gezien worden. Ook hier zijn wat ongeschreven regeltjes voor, omdat je het natuurlijk wel goed wilt doen. Kies wederom voor een mooie, nieuw uitziende sok. Zelf zie je het vaak niet zo snel wanneer een paar sokken wat vaal zijn geworden dus hierom kun je het beste tijdens een gelegenheid een nieuw paar sokken aanschaffen. Kun je daar in elk geval al niet mee de mist ingaan. Wanneer je felgekleurde of drukke sokken aan wilt onder je kostuum, hou de rest van het kostuum dan rustig. Combineer drukke sokken dus niet met een pochet of vlinderdas met een aanwezige print.