06-11-2017

puma-voorkant-social

Goedkope boxershorts voor heren

Goede boxershorts hoeven helemaal niet duur te zijn. En saai? Dat al helemaal niet. Omdat wij als geen ander weten dat een boxershort goed moet zitten hebben wij de beste, leukste en goedkoopste boxershorts voor je op een rijtje gezet.

Onderbox boxershorts

De perfecte basics voor iedere man. De boxershorts van Onderbox. De boxershorts zitten verpakt in voordelige 2-packs. De boxershorts hebben lange pijpjes en hebben een aansluitende pasvorm dankzij de stretch stof.

Stoere Levi's boxers

De boxershorts van het bekende merk Levi's zijn minstens net zo stoer als de bovenkleding. Levi's boxershorts zitten verpakt in voordelige 2-packs waardoor jij nog genoeg geld overhoudt om andere leuke dingen voor te doen. Ieder 2-pak bestaat uit een boxershort met een print en een boxershort met een effen kleur.

Boxershorts van Sloggi

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn laat Sloggi al jaren zien. Als een van de bekendste merken op het gebied van ondergoed weet Sloggi als geen ander een goede boxershort te maken voor een scherpe prijs. Of je nu op zoek bent naar een boxer met lange of korte pijpje, Sloggi heeft altijd een boxershort die bij jouw wensen aansluit. Goed om te weten: boxershorts van Sloggi zijn 2x per jaar in de actie. 

Sportieve shorts van Puma & Adidas

Ben je een sportief type en hou je van betaalbare kwaliteit? Dan zijn de shorts van Puma of Adidas echt iets voor jou. De boxershorts hebben een jonge en frisse uitstraling en zitten verpakt in voordelige 2-packs. De stretch shorts hebben een aansluitende pasvorm die comfortabel zit. Naast de basis collectie zijn de shorts van Puma ieder seizoen verkrijgbaar in nieuwe en unieke prints en kleuren. Er is dus genoeg te kiezen en dat allemaal voor een zacht prijsje.

Goedkope boxershorts online kopen?

Ben jij op zoek naar goedkope boxershorts maar wil je niet inleveren op kwaliteit, comfort en uiterlijk? Probeer dan eens een van de bovenstaande merken en laat je verrassen. Bij Dimenno vind je online een uitgebreide collectie goedkope boxershorts met hoge kwaliteit. Neem een kijkje in onze webshop en bestel eenvoudig je ondergoed online.