17-05-2020

Falke-men_(1)

Gekleurde sokken maken het verschil

Hoewel Booth uit de serie Bones al jaren gekke sokken draagt met een grote variatie aan kleur is het vooral sinds maart van dit jaar een groeiende trend aan het worden om opvallende sokken te dragen

De hype is volgens De Ondernemer over gewaaid uit Silicon Valley. Een regio aan de Zuidkant van San Francisco waar veel technologiebedrijven gevestigd zijn zoals Google, Facebook, Apple en eBay. Een zakelijke omgeving dus, waar inderdaad iedereen hetzelfde pak draagt.

De gekleurde sokken zijn een geheim wapen die in al hun subtiliteit juist verrassen. Wanneer je staat ziet niemand ze, maar wanneer je in vergadering zit kijken mensen naar je sokken. In Silicon Valley zijn de meest favoriete kleuren rood, blauw en gemengd. Gekke prints komen weinig voor onder de kantoortafels, vooral strepen en ruiten doen het goed. Overigens willen de bewoners van San Francisco ook wel wat neerleggen voor de opvallende voetverwarmers: een gemiddeld vrolijk paar sokken kost er tussen de 15 en 40 dollar.

Dat sokken noodzakelijk kwaad zijn proberen vrouwen er al jaren af te krijgen: witte sokken vinden ze een afknapper en gaten rond de grote teen doen het op een date ook niet bepaald goed. Dat sokken steeds meer een accessoire worden is dus een goede vooruitgang vindt het vrouwelijk schoon.

Online  vindt u daarom een grote collectie om de kast mee in te ruimen en het vrouwenhart te verwarmen."