21-05-2018

Schiesser-Social

Geen zweetplekken met anti zweet shirts

Transpireer jij veel en ben je op zoek naar een shirt tegen zweetplekken? Probeer dan eens een anti zweet shirt. Een shirt onder je kleding dragen maakt al verschil maar wist je dat er speciale shirts zijn die zweetplekken voorkomen? Wij geven je graag advies om zweetplekken en vervelende luchtjes te voorkomen.

Een ondershirt helpt zweetplekken voorkomen

Wanneer je snel transpireert heb je uiteraard meer kans op zweetplekken in je kleding. Door het juiste ondershirt te dragen kan je deze vervelende plekken beperken en zelfs voorkomen. Een shirt onder je kleding zorgt ervoor dat vocht wordt geabsorbeerd. Hierdoor blijft je huid droog en fris en blijft je bovenkleding vrij van transpiratievlekken. Transpireer je veel en wil zweetvlekken voorkomen? Kies dan voor een anti zweet shirt.

Shirt tegen zweetplekken, het bestaat!

Op belangrijke momenten, zoals een trouwdag of een grote presentatie, is het toch wel prettig als geen last krijgt van vlekken onder je oksel of op je rug. Voor dit soort momenten is een anti zweet shirt de perfecte uitkomst. Zo kan je zelfverzekerd de dag beginnen en hoef jij je geen zorgen te maken over je kleding. Zoals de naam het al zegt is een anti zweet shirt een shirt tegen zweetplekken. Deze shirts hebben allemaal de eigenschap je huid droog en fris te houden en ze absorberen vocht. Het voordeel hiervan is dat ook vervelende luchtjes geen kans krijgen. Sommige shirts zijn voorzien van een luchtdoorlatend rugstuk voor extra ventilatie en inlegstukken onder de oksels voor maximale absorptie. Andere shirts bevatten zilver ionen die het shirt langer fris en droog houden.

Een Anti zweet shirt online bestellen?

Ben je op zoek naar een anti zweet shirt kijk dan goed naar de eigenschappen, de pasvorm en het materiaal. Wil je het shirt onder een wit overhemd dragen? Kies dan liever voor een anti zweet shirt in huidskleur. Een anti zweet shirt online bestellen? Kijk dan eens bij Dimenno. Hier vind je heren shirts van de beste merken.