15-01-2023

Blue-monday-borg

Geef jouw dag kleur op Blue Monday

Het is vandaag Blue Monday, volgens velen de meest deprimerende dag van het jaar. Heb jij last van deze sombere dag en kan jouw maandag wel wat meer kleur gebruiken? Met deze kleurrijke kledingstukken geeft je jouw outfit een vrolijke twist en hopelijk hebben ze ook een positief effect op je gemoedstoestand.

Wat is Blue Monday

Blue Monday is in 2005 bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnal. Hij wilde een wetenschappelijk verantwoorde formule creëren waaruit zou blijken dat de 3e maandag van januari de treurigste of meest deprimerende dag van het jaar is. De term Blue Monday is afgeleid van het Engelse begrip "feeling blue". Dit betekend neerslachtig of somber zijn of je depri of down voelen. Het blijkt dat veel mensen zich op de maandag van de laatste volle week van januari treurig, weemoedig of neerslachtig voelen.  De dagen zijn kort, donker, koud en guur. En daarnaast beseffen veel mensen dat de goede voornemens mislukt zijn en dat het nog lang geen vakantie is vakantie.

Kleurrijke sokken geven een oppepper

Kan jij wel wat vrolijkheid gebruiken op Blue Monday? Trek dan een paar kleurrijke sokken aan van bij voorbeeld Hugo Boss of Burlington. Deze trendy sokken zijn voorzien van hippe en opvallende prints. Ze geven je outfit en hopelijk ook je dag extra kleur. 

Boxershorts van HOM

Het lijkt nog heel ver weg de zomer maar met de nieuwe collectie Hom boxershorts waan je je nu al op een tropisch eiland. Even lekker wegdromen terwijl het buiten guur en donker is? Met deze boxershorts krijg jij het alvast lekker warm en kan je de dag vol goede moed beginnen.

Geeft jouw dag kleur met Bjorn Borg boxershorts

Zoals je gewent bent van Bjorn Borg is iedere collectie kleurrijk en uniek. Ook de nieuwe collectie is weer voorzien  van uitbundige kleuren en opvallende prints. Dit is precies wat je kan gebruiken op een dag als deze. Want met een Bjorn Borg boxershort is de basis gelegd voor een alles behalve donkere en kleurloze dag.

Nog steeds sober op Blue Monday?

Krijg je van al dit gekleurde ondergoed en de vrolijke sokken geen beter humeur? Wees dan niet getreurd! Het is maar één keer Blue Monday in het jaar, morgen is alles gewoon voorbij ;)