23-09-2015

Mey-noblesse

Extra lange t-shirts voor mannen

Het is herfst! De dagen worden korter maar ook wat kouder. Een shirt onder je trui of overhemd is geen overbodige luxe meer. Helaas brengt een ondershirt soms ook irritatie met zich mee, vooral bij de wat langere mannen. Een T-shirt dat namelijk te kort is schiet steeds uit de broek. Een extra lang t shirt is hiervoor de perfecte oplossing.

Extra lange onderhemden heren

Een goede basic is een must in iedere garderobe kast van een man. Ook een basic ondershirt mag niet ontbreken. Een goed ondershirt moet aan een paar belangrijke eisen voldoen. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet:

  • Een goede pasvorm. Een ondershirt moet niet te strak zitten maar ook zeker niet te wijd. Omdat je het T-shirt onder je trui, overhemd of polo draagt moet het een aansluitende pasvorm hebben.
  • Een mooie boord. Kies een boord die bij je kleding en je smaak past. Het belangrijkste is dat de boord goed aansluit en niet gaat lebberen.
  • Een lang shirt. Lange T-shirts blijven goed in de broek zitten en voorkomen dat je rug koud wordt.

Lange T-shirts voor mannen

Tegenwoordig zijn er gelukkig steeds meer merken die rekening houden met langere mannen. Zij brengen naast hun basic collectie extra lange T-shirts voor mannen op de markt. Er zijn zelfs merken die zich volledig richten op alleen maar lange T-shirts voor mannen. Gemiddeld is een extra lang T-shirt voor mannen 5-10 cm langer dan een gewoon T-shirt. Dit is genoeg om het shirt netjes in de broek te houden wanneer je bijvoorbeeld je handen omhoog steekt.

Online extra lange T-shirts voor mannen bestellen?

Voordat je stad en lang afstruint naar het perfecte lange T-shirt voor jou is een kijkje op internet een goede oplossing. Bij Dimenno vind je naast een groot aanbod basic shirts voor mannen ook extra lange T-shirts van bijvoorbeeld Alan Red en Global5.