23-10-2023

Website-nieuw

Dimenno.nl de online ondergoed specialist

Online op Dimenno.nl  vind je onze uitgebreide collectie merk ondergoed. Voor iedereen die van kwaliteit houdt, hebben wij een zeer divers aanbod, met de meest uiteenlopende merken. Voor dames, heren en kinderen is er een ruime keuze in ondermode, nachtmode en badkleding. Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de binnenstad van Tilburg. Door jarenlange ervaring op het gebied van onderkleding, kunnen wij je optimaal adviseren.

Ons assortiment ondergoed, badmode en nachtkleding

Onze collectie is niet in één woord samen te vatten, je kan het beste eens surfen naar www.dimenno.nl en ter plekke ontdekken wat bij jou het beste past. Want net zoals in bovenkleding, is er ook in ondermode veel keuze en variatie. We hebben daarom een collectie waarin iedereen zich kan vinden waarbij comfort en kwaliteit een belangrijke rol spelen. Van short tot string, van ochtendjas tot sokken en van strakke tot wijde zwembroek. Je vindt het allemaal bij Dimenno. En wat ook niet onbelangrijk is: wij bieden ondergoed geschikt voor elke portemonnee.

De laatste trends vind je bij Dimenno

Natuurlijk volgen we de laatste trends en hebben we een grote hoeveelheid vooruitstrevende ondermode van exclusieve merken. Zo zijn er bijvoorbeeld de uitgebreide sportieve collectie van Emporio Armani, Björn Borg, Diesel, Calvin Klein, Puma en Tommy Hilfiger. De merken Hugo Boss, Hom en Claesen`s, Schiesser en Sloggi zijn goede voorbeelden van modieus ondergoed met een bijzonder goede kwaliteit.

Vragen en advies

Als speciaalzaak bieden wij onze klanten zowel een breed als een diep assortiment: voor iedere wens hebben wij een passend model en voor iedere portemonnee. Ben je op zoek naar maat klein maat of juist een grote, een strakke boxershort of een wijd exemplaar? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Heb je een vraag of zoek je iets speciaals? Schroom niet om ons te bellen of mailen!

Online bestellen op Dimenno.nl

Bestel je online op Dimenno.nl dan bezorgen wij jouw bestelling door heel Nederland, gewoon bij jou aan de deur. Bestelling die voor 16.00uur geplaatst zijn worden dezelfde dag ook verzonden. Vanaf €50,- verzenden wij zonder verzendkosten en wordt je bestelling voor 16.00 diezelfde werkdag nog verzonden.