01-12-2015

banner-klein-mcalson

Decembercadeaus? Dimenno helpt jou!

Met de feestdagen en dus de vele decembercadeaus voor de deur hebben we het al druk genoeg. Verlanglijstjes, surprises, schoencadeautjes. En later in de maand: de kerstboom uitzoeken en optuigen, het kerstmenu samenstellen en ondertussen ook nog de cadeaus bij elkaar sprokkelen. Dimenno maakt het je graag iets makkelijker met toffe cadeauverpakkingen.

Je cadeaus online kopen, daarmee bespaar je uiteraard al heel veel tijd. In de kappersstoel of in de reclame van je favoriete tv-serie: met één klik komen de aankopen haast vanzelf naar je toe. Om het je nog makkelijker te maken, heeft Dimenno allerlei cadeauverpakkingen in het assortiment. Uiteraard pakken we de cadeaus ook graag voor je in, zodat je daar ook niet meer naar om hoeft te kijken. Wij zetten de leukste cadeautjes graag voor je op een rij, het enige wat jij dan nog moet doen, is er iemand blij mee maken. Makkelijker kunnen we het niet maken…

  1. Hippe Boxershort

Bij Dimenno vind je een uitgebreide collectie boxershorts. Dit zwart/rood gestreepte exemplaar van Bjorn Borg is verpakt in een leuke giftset met bijpassende Bjorn Borg sokken. De stripes en dots matchen perfect! Of kies het 2-pak van Diesel met een rode boxershort en een paar donkerblauwe sokken. Op de tailleband van de comfortabele boxershort staat de tekst "you're welcome". Deze zin lees je terug op de sokken als je beide voeten naast elkaar zet. De McAlson wijde boxershorts komen altijd in leuke doosjes. 

  1. Warme herensokken

Van sokken wordt iedereen vrolijk! Denk bijvoorbeeld aan Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Puma en meer. Met een cadeauverpakking geef je direct een mooi cadeautje. Ook mooi meegenomen, onze voordeelverpakkingen. Meer volume en meer voordeel. 

  1. Knusse Cosyshoes

Warm en knus, dat zijn deze Falke homepads. De comfortabele huissok heeft een antislipzool, wat uitglijden op koude, gladde vloeren onmogelijk maakt. De homepads zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook leuk: de cosyshoes van Falke. Ideaal voor de koukleum: dankzij 90 procent merinowol heeft niemand meer koude voeten.