05-03-2018

Shirtstop-sloggi

De Sloggi Shirt Stop Short

Deze unieke boxershort van Sloggi doet zijn naam eer aan. En is de perfecte uitkomst voor mannen die vaak overhemden dragen. De Sloggi Shirt Stop short voorkomt namelijk dat het shirt uit de broek schiet. Zo blijft jouw zakelijke look de hele dag verzorgd en netjes.

Het overhemd schiet uit je broek

Het is een bekend probleem en een grote irritatiefactor: je steekt je hand omhoog en je shirt of overhemd schiet zo uit de broek. Dit is natuurlijk niet wat je wil tijdens een belangrijke presentatie. Snel probeer je het shirt onopgemerkt terug te stoppen. Maar het blijft maar omhoog komen. Om dit te voorkomen heeft Sloggi nu iets nieuws ontwikkeld. De Sloggi Shirt Stop short heeft namelijk een anti-slip tailleband die ervoor zorgt dat het shirt niet de kans krijgt te verschuiven. Met deze boxershort behoren dit soort situaties tot de verleden tijd en kan jij voortaan nog zelfverzekerder en zorgeloos een presentatie geven.

De Sloggi Shirt Stop short

Een Sloggi Shirt Stop short heeft een stijlvolle uitstraling die je perfect aansluit bij een nette en verzorgde outfit. De boxershort heeft een comfortabele pasvorm die zacht aanvoelt. Dankzij de hoge kwaliteit stretch katoen (95% katoen, 5% Lycra-elastaan) blijft deze pasvorm gedurende de hele dag goed in model. Hierdoor heb je ook geen last van opkruipende pijpjes. De unieke elastische tailleband van de Sloggi Shirt Stop short is voorzien van een grafische siliconen logo opdruk. Deze anti-slip tailleband zorgt ervoor dat het shirt of overhemd als het ware blijft plakken aan de boxershort.

Sloggi boxershort met anti-slip online kopen?

Ben jij benieuwd naar de Sloggi Shirt Stop short? Hij is verkrijgbaar in het wit en zwart. Bij Dimenno vind je een uitgebreide collectie Sloggi ondergoed voor heren. Hier bestel je de Sloggi boxershort met anti-slip eenvoudig online.