22-08-2023

Tom-hardy

De musthaves voor de Tilburg Ten Miles 2023

23 & 24 september is het zover, de Tilburg Ten Miles 2023! Sportievelingen trekken massaal hun hardloopschoenen aan voor de 10 Engelse mijl. Maar welke sokken doe je aan? En met welk ondergoed loop jij een toptijd? Wij hebben een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet.

De Tilburg Ten Miles musthaves:

Kies voor sportondergoed

Een toptijd neerzetten is al lastig genoeg, dan wil je niet dat je kleding je in de weg zit. Om te beginnen moet je onderbroek goed zitten. Kies voor een microfiber boxershort of slip. Deze stof voelt aan als een tweede huid, werkt vochtregulerend, houdt alles goed op zijn plek en droogt bovendien snel. Hierdoor heb je minder kans op huidirritaties waardoor jij je volledige op jouw prestatie kan richten. Bij Dimenno hebben we microfiber sport boxershorts van onder ander Björn Borg, Puma en Hom. Maar ook microfiber slips en strings. En geloof me, als je eens hebt gesport met zo'n speciale sportonderbroek, wil je waarschijnlijk niet meer terug naar je katoenen boxershort.

Welke sokken kies je? 

Naast een fijne boxershort of slip, zijn goede sokken ook erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor de Run Ergo sokken van Falke. Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld voor het hardlopen. Ze hebben een ergonomische pasvorm die afgestemd is op de linker- en rechtervoet en zijn voorzien van naadloos teen-en hielstuk. De badstof zool voelt zacht aan en zorgt voor extra demping. Daarnaast zijn de sokken gemaakt van 80% katoen en dat gaat zweetvoeten tegen.

Ben jij er klaar voor? 

Ben jij er klaar voor om die toptijd te lopen? Of heb je nog een paar goede sokken of een fijne boxershort nodig? Bestel hem dan snel via onze webshop. wie weet zien we je bij de Tilburg Ten Miles 2023!