12-12-2019

Gotzburg-pyjama-452131

De fijnste huispakken!

Wanneer je de deur niet uit hoeft, is er niks fijner dan lekker relaxen in een comfortabel huispak. Bij Dimenno verkopen wij heerlijke huispakken van merken zoals: Schiesser, Armani en Bjorn Borg. 

1. Schiesser huispakken

Schiesser heeft stijlvolle maar comfortabele huispakken. Het huispak bestaat uit een vest met een hoge rits en een broek. Het pak is gemaakt van stretch-katoen. De broek is voorzien van een tailleband en steekvakken aan de zijkanten. Dit huispak is ideaal om relaxen, maar je kunt hem ook naar buiten dragen.  

2. Bjorn Borg huispakken

Een losse sweater en joggingbroek van Bjorn Borg. Deze zijn natuurlijk in de zelfde kleuren verkrijgbaar zodat je ze kunt matchen. De sweater en broek zijn super comfortabel en lekker warm. De binnenkant is namelijk gevoerd met geborsteld fleece. De broek is voorzien van boorden rond de enkels en heeft handige steekzakken. De sweaters en broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren: Grijs, donkerblauw en zwart. 

3. Armani huispakken

Stijlvolle huispakken van Armani. Het pak is gemaakt van een mix van katoen en polyester. Het vest heeft zakken aan beide kanten en boorden aan de uiteinden van de mouwen. De broek heeft een tailleband met veterkoord, een logo applicatie op het bovenbeen en steekzakken aan de zijkanten. Met dit pak kun je lekker relaxen!