25-09-2016

deal-boxer-man

De boxershorts van Deal zijn terug!

Goed nieuws voor liefhebbers van wijde boxershorts en leuke prints. Het merk Deal is terug van weggeweest in de collectie van Dimenno. Na een korte afwezigheid zijn de boxershorts van het Duitse merk weer online te bestellen en verkrijgbaar in de winkel.

Deal, voluit D.E.A.L. International, is een populair merk onder mannen die van wijde boxershorts houden. Het onderbroekenlabel timmert al jaren aan de weg met zowel klassieke patronen als grappige prints. De boxershorts kennen een hoogwaardige kwaliteit en nette afwerking.

Boxershorts van Deal effen of met print?

Houd je van opvallen of ben je fan van grappige prints op je boxershort? Dan kun je met het merk Deal je hart ophalen. Letterlijk zelfs, want één van de boxershorts is bedrukt met hartjes. In de collectie van Dimenno vind je verder boxershorts met platenspelers, busjes of cactussen. Maak een statement met een grappige print die bij jou past. Zie je een opvallende print toch niet zo zitten? Deal heeft ook een uitgebreide collectie boxershorts met klassieke ruitmotieven. Kies voor een tijdloos exemplaar en ga bijvoorbeeld voor een subtiel rood en wit lijnenpatroon. Met deze boxershorts speelt Deal in op de wensen van mannen en is er voor ieder wat wils.

Hoogwaardige kwaliteit en afwerking in boxershorts

De boxershorts van Deal staan bekend om hun wijde pasvorm en lange pijpen. Dit zorgt voor een ideaal draagcomfort, zowel overdag als ’s nachts. De wijde boxer wordt namelijk ook veel gedragen als pyjamabroek. De boxershorts zijn mooi afgewerkt met het logo van Deal en een blinde gulp aan de voorkant. Het merk Deal staat voor duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De boxershorts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een elastische tailleband. Hierdoor zit het ondergoed zeer comfortabel en gaat het lang mee.

Koop Deal boxershorts bij Dimenno

Bij Dimenno vind je een mooie collectie Deal boxershorts. Het populaire merk is terug van weggeweest en met het fijne draagcomfort en de leuke prints is het één van onze favorieten.