05-12-2017

Borg

De 5 leukste kerstcadeaus voor mannen

Ieder jaar staan ze weer op de meeste verlanglijstjes: sokken, pyjama's en ondergoed. In eerste instantie klinkt dit misschien saai maar er zijn zoveel leuke en verrassende varianten die je onder de kerstboom kan leggen. Wij hebben de 5 leukste cliché kerstcadeaus voor mannen op een rijtje gezet.

1. Voordeelverpakking sokken

Dit is altijd een goed cadeau. Een nieuwe set sokken voordoor ze weer een tijdje vooruit kunnen. Bekijk de opties hier

2. Sport ondergoed

Comfortabel ondergoed tijdens een potje padel? Of tijdens een work-out in de gym. Microfiber ondergoed zorgt ervoor dat het zweet opgenomen wordt. Ideaal toch?  

3. De luxe badjas

De luxe badjas van Tommy Hilfiger. Hij is heerlijk warm en voelt zacht aan. Een mooi cadeau om de volgende ochtend direct te gebruiken bij het kerstontbijt.

4. Een warme pyjamabroek

 De flanellen Pyjamabroek van Bjorn Borg zit verpakt in een leuke giftbox. Hij kan moeiteloos gecombineerd worden met een eenvoudig basic shirt. Dankzij het trendy design kan je deze pyjamabroek ook prima als loungebroek dragen. Ideaal na een uitgebreid kerstdiner.

5. Pyjama's

Een trendy heren pyjama. Met deze pyjama geef je iemand niet alleen een comfortabele maar ook een warme nachtrust cadeau.

Kerstcadeaus voor mannen shoppen?

Bij Dimenno shop je online eenvoudig ondergoed, sokken en pyjama's voor heren. Wij hebben voor elke portemonnee een geschikte kerstcadeaus voor mannen. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan op www.dimenno.nl. Voor 16u besteld? Dan is je bestelling de volgende dag al in huis.