07-04-2021

Mundo-Unico-1

Boxershorts met cup voor mannen | Mundo Unico

Ken jij ze al? De kleurrijke heren boxershorts van Mundo Unico?  Het merk staat bekend om zijn uitstekende materiaalkeuzes en fijne pasvorm.

Mundo Unico is een merk dat in Colombia geproduceerd word. Het bedrijf werd opgericht in 1996 door de ontwerper Nicolas Echeverri. Na vele jaren is het Nicolas gelukt om boxershorts met hoge draagcomfort te maken.

Kleurtjes en prints

De heren die van vrolijke kleuren en prints houden zitten bij Mundo Unico aan het juiste adres!

De boxershorts zijn namelijk voorzien van unieke designs. Zo heb je keuze uit prints als giraffen, palmbomen, fietsen, flamingo’s of kleurrijke patronen.  De taillebanden hebben ook een toffe kleur en het merklogo hierin verwerkt.

Unieke cup

De boxershorts van Mundo Unico zijn voorzien van een unieke cup. De cup zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel blijft zodat het ziektes voorkomt. Ook zorgt een cup voor extra draagcomfort. Daarnaast zijn de shorts gemaakt van hoge kwaliteit stoffen waardoor ze  mooi in model blijven zitten, lekker zacht aanvoelen en een aansluitende pasvorm hebben. Ook hebben de boxers een elastische tailleband. Dankzij het naadloos zadelkruis gaan de boxershorts tot wel drie keer langer mee dan ander ondergoed.

Benieuwd naar zo’n leuke boxershort?

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar dit merk? Bestel dan vandaag nog jouw Mundo Unico boxershort! Bestel je hem voor 16:00 dan word deze de zelfde (werk) dag verstuurd en heb jij de bestelling morgen al in huis. Ideaal toch? Ook profiteer je van gratis verzending vanaf €50,’