25-11-2015

banner-7

Boxershort cadeau geven? Let hier dan op

Hoewel mannen soms anders willen beweren, is ondergoed kopen nu eenmaal niet hun favoriete hobby. Tijdens de feestdagen is een boxershort dan ook een populair cadeau om te geven en te krijgen. We concludeerden eerder al dat de boxershort een cliché cadeau is waar eigenlijk helemaal niks mis mee. Lees, voordat je naar de winkel rent of online een boxershort aanschaft, eerst deze 4 tips om op te letten als je een boxershort cadeau wilt geven.

  1. Strak of wijd

Het kiezen van de juiste boxershort begint met de voorkeur voor de pasvorm van de betreffende man. Draagt hij liever een aansluitende boxershort of juist de typische Amerikaanse wijde boxer? Ook al heeft onderzoek uitgewezen dat vrouwen de man het liefst zien in een strak exemplaar, geldt voor heren vooral dat de onderbroek lekker moet zitten. En de ene man houdt er nu eenmaal van dat een short de boel op z’n plek houdt, terwijl de ander het liever wat losser heeft. Duik dus eerst even in de ondergoedlade van de betreffende heer om te checken wat zijn favoriete pasvorm is.

  1. Soort pijpjes

Veel mannen voelen zich het prettigst in een nauwsluitende boxershort. Daarin heb je variaties: de een heeft liever een langer pijpje, de ander gaat voor kort. Dan heb je ook nog heren die het liefst een hipster of slip dragen: een korte onderbroek zonder pijpjes dus. Hoewel het sommige mannen niks kan schelen of een pijpje kort of lang is, zijn er ook genoeg heren die wel een specifieke wens hebben. Ook hier geldt: check de voorkeur!

  1. Soort materiaal

Wijde boxershorts zijn meestal gemaakt van 100 procent katoen. Een stof die ‘ademt’ en comfortabel zit. De strakkere exemplaren zijn vaak gemaakt van voornamelijk katoen met een beetje elastan, waardoor de boxershort goed aansluit. Maar je kunt in deze pasvorm ook kiezen voor microfiber. De glanzende boxers zijn vormvast, ook na tig keer wassen. Het ligt aan de dikte van het gebruikte materiaal, maar over het algemeen sluiten microfiber boxershorts iets strakker om de benen en bilpartij.

  1. Effen of printje

De keuze van de boxershort die je cadeau geeft, ligt dus grotendeels aan de voorkeur van de man die ‘m gaat ontvangen. Waar je wel in kunt variëren is het uiterlijk van de boxershort. Valt het je op dat er nu alleen maar zwarte of witte exemplaren in de lade liggen? Zoek dan eens een subtiele kleur of print uit, of ga voor een duo-pack met zowel een effen áls een boxer met een kek motiefje. Ook leuk: als de boxershort matcht met de sokken.